Witam.
Poszukuję takich felg i jestem ciekawy czy ktoś zna wogóle ich nazwę lub jakieś oznaczenie ? W jakim aucie to oryginały ?
Witam.
Poszukuję takich felg i jestem ciekawy czy ktoś zna wogóle ich nazwę lub jakieś oznaczenie ? W jakim aucie to oryginały ?
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
to są oryginały do 166, nie pamiętam niestety producenta
Dokładnie talk jak mówi ROLIN są to orginały Alfa Romeo do modelu 166 typ. SPEEDLINE, później zejdę do garażu do zobaczę co tam jeszcze jest napisane....
właśnie Speedline, sam chciałem takie kupić ale znalazłem ładniejszechociaż te wyglądają niewiele gorzej (wiadomo, kwestia gustu). Co najważniejsze do alfy ładne szprychowe felgi, bez woldzwagenowskich rantów itp. udziwnień.
ranty rantami ale tymi bym nie pogardził, tylko, że trafić na taki komplet to jak wygrać w totolotka:d....
kolega z forum chce tanio 17 oddać
http://www.allegro.pl/item966872078_..._w_aukcji.html
Widziałem już tą aukcję ale 17 to trochę mało dla mnie
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
nie brzydkie te ranty, ale wg mnie nie do każdego auta będą pasowały. Pamiętaj , że im bardziej "płaska" felga tym większa optycznie, każdy rant i przetłoczenie coś tej feldze odbiera. Nie mówię już o ostatnio modnych felgach które mają malowane wnętrze na czarno a tylko ramiona są srebrne. Niesamowity fajans, felga wygląda tak jakbyś założył na nią oponę o profilu 150! Im większy kontrast kolorystyczny między felgą a oponą to felga tym bardziej wydaje się większa. Ja osobiście nie znoszę podążać za modą i zostaję przy dobrych, starych srebrnych felgach.
PS. a jak już widzę w autach dołożone paski diód jako światła dzienne( tuningowcy mówią chyba na to "audi look" ;] ), to mnie krew zalewa. Niektórzy jakby się dało to by sobie pewnie na czoło takie przylepili...
a takie 17" jak w aukcji miałem i sprzedałem, niezbyt ładne jak dla mnie. I rzecz jasna nie mają nic wspólnego z tymi Speedlinami z pierwszego postu.
No więc właśnie - nie mają tego efektu te 17. Chce kupić takie 18tki ale to chyba szukanie igły.. Mnie z tych diod to śmiać się chce - po prostu żal mi że tyle prostaków takie rzeczy robi.
STOP CIOTOM DROGOWYM
mam tylko jedno pytanie, a jeździłeś na 18 po naszych Polskich drogach? Ciekawe ile wytrzyma zawieszenie.