przecukrowana, ale mimo wszystko 3
nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
przecukrowana, ale mimo wszystko 3
3 fotka fajnagłos oddany...
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
zastanawiałem sie między 1 a 4 ale padło na 1.. zdjęcie ma w sobie coś wyjątkowego, od razu przykuło moją uwagę, i ta droga w oddali... całość robi na mnie duże wrażenie.. 2 i 3 widać że wyszły spod tego samego dłuta'..za dużo w nich obróbki graficznej
..4 z bardzo fajnym pomysłem damskiego akcentu
..dodaje dużo uroku całemu zdjęciu
miałem dylemat
Wybierałem iędzy 4 a 5. I wybrałem 5 ze względu na 146, której jeszcze nie ma na kalendarzu![]()
1. świetna, nie mam się do czego doczepić.
2 i 3 jak dla mnie do konkursu obróbki graficznej, a nie na najładniejsze zdjęcie. Choć nie twierdzę, że taki efekt osiągnie każdy, po prostu dla mnie zbyt 'malowane'
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
hmm no jak dla mnie 3 i fakt gdyby Pani się ciutke bardziej uśmiechnęła to było bywięc dla mnie 3
a ja 4 aczkolwiek maska podniesiona do góry sugeruje ze autoawaryjne???zart zdecydowanie 4 piekne auto i piekna pani
pozdro
Oddałem głos na zdjęcie nr 4. Na drugim miejscu jak dla mnie zdjęcie nr 1. Zdjęcia 2 i 3 jakoś mi nie pasują do kalendarza w którym oprócz aut przydało by się pokazać krajobraz. Natomiast wg mnie zdjęcie nr 5 fajnie by wyglądało, jakby Alfę uchwycono podczas jazdy bokiem na tej drodze. A z drugiej strony... Zima w marcu? Owszem zdarza się, ale tego nie chcemy
Mój głos nie poszedł na zdjęcie nr 4 dlatego, że to 156, albo, że czerwonaPo prostu ma w sobie to coś co sprawia, że pasuje do kalendarza. Ogólnie piękne foto. Mrutyna GRATULUJE, trzymam kciuki!
Chyba to będzie kalendarz ze 156, ale miał bym wyrzuty sumienia jak bym nie zagłosował na najładniejsze (wg mnie) foto tylko dlatego, że jest to kolejna 156.
Taka mała rada.. Najmniej ciekawe zdjęcia można zastąpić wklejając w kalendarz wybrane przez siebie zdjęcie![]()
A teraz poważnie:
Wybierałem foto pod kontem kalendarza, a więc mało mnie obchodzi czy to 156 czy 166. I myślę, że większość tak głosuje. Skoro wybieramy zdjęcia do kalendarza to wybierając zastanawiamy się jak będzie wyglądało dane zdjęcie w kalendarzu oraz w danym miesiącu. Chyba logiczne, że otwierając na miesiącu marzec nie chcę widzieć betonowego parkingu, lub hardcorowej zimy, a wiosnę.
Jak będziemy wybierać zdjęcia do albumu o AR to na pewno nie będą same 156,a wszystkie modele, które znajdziemy na polskich drogach![]()
Było fajne zdjęcie GT w pierwszym albo drugim miesiącu, ale niestety nie przeszło...
saroo: rób zdjęcia swojej Belli i wrzucaj do konkursu, im więcej takich użytkowników tym większe szanse, że nie będzie to kalendarz ze 156
Pozdro
Ostatnio edytowane przez krolik_AR156 ; 31-03-2010 o 00:36
dziękichoć powiem szczerze, że wydaje mi się iż ta 146 mnie pokona
ale kto broni zrobić kozackie foto jakiejś 33/75/145/146/147/155/159/164/166/Brera/GT/GTV/MiTo/Spider...
przecież to nie wina tych co mają 156, że są chyba największą grupą a co za tym idzie bardziej kreatywną...
ma ktoś pomysł? Służę pomocą, nawet nauczę obsługi aparatu na tyle by sam użytkownik wykonał konkursowe zdjęcie. Też uważam, że trochę lipnie by był kalendarz z samymi 156 bo Ci co mają inne modele średnio będą go chcieli... choć pierwszy konkurs wygrała 166![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 31-03-2010 o 00:48