A wiec pojawił się pomysł zakupu GTVki...Brat zachorował, a więc jest szansa na drugą AR w rodzinie
teraz pytanie. Czy ktoś z was widział ten samochodzik??:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10587191
A wiec pojawił się pomysł zakupu GTVki...Brat zachorował, a więc jest szansa na drugą AR w rodzinie
teraz pytanie. Czy ktoś z was widział ten samochodzik??:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10587191
Ten przebieg rozłożył mnie na łopatkiszczególnie, że nie ma ramki na kokpicie którą ktoś oderwał- wg mnie 150k to on ma minimum. Poproś o dokładniejsze fotografie foteli, kierownicy, drążka zmiany biegów i ogólne samochodu, zawieszenia itp itd.
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 04-04-2010 o 14:48
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Myśle, że z okazji wtorku lub środy ją obejrzymy, i jakos sie okresli ten przebieg... Nie wieze w niego specjalnie to 1. Ale dlaczego każdy samochód przyciągnięty z zagranicy ma przebiegi 50-100kkm... Czy tam maja mniej autostrad i jeżdżą mniej niż my w Polsce??tak szukalem i nie moge znalezc... jaka ramka?? mozesz zaznaczyc??
Ostatnio edytowane przez krawat ; 04-04-2010 o 18:42
To "ramki" są nie trwałe i szybko się odklejają dlatego w niewielu modelach są zamontowane (strzałki na obrazkach) - na fotce która wkleiłem właściciel sobie zrobił je okleinami "w drewnie"
Wg mnie były montowane we wszystkich modelach ale głowy sobie nie dam uciąć
EDIT
A i jeszcze jedna sprawa, samochód z grudnia 1999r i przed FL? Jeśli stać Cie na wydatek 17tys proponuje szukać wersji po FaceLifting-u
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 04-04-2010 o 20:11
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Sam jestem ciekaw co to za rarytas jest , na allegro stoi już jakiś czas, jak pojedziesz ją oglądać to napisz wrażenia co i jakbtw ostatnio ktoś fajną czarną gtv wychaczył
może tobie się też uda
![]()
Swoją drogą jak to jest z tym liftem wew w GTVce?? Moje niezastąpione źródło wiedzy nie mowi nic na ten temat(mowa o Blogu Fierglu'a - i tak jest najlepszy
)
Bo tu jest egzemplarz z 1998 i ma srodek nowy...
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-alf...C12235446.html
Patrząc na te samochody jeśli klamoty + blacha są warte tych pieniędzy to czemu nie?
ps1. Ta z 1998 wydaje sie całkiem ładna z jedynym słusznym silnikiem i piękną skórąrzekłbym igiełka
ale koszt utrzymania
![]()
ps2. jak mowiłem szukam z bratem... głównie on będzie tym jeździł i mówi, że ten środek jest ok i juz sie w tej zakochałale obiecał że da pojeździc
![]()
Ostatnio edytowane przez krawat ; 04-04-2010 o 22:41
Jeśli znajdziesz Gtv z Żar 2.0TB gdzieś na aukcji czy w ogłoszeniu warto się nią zainteresować - to był samochód sprzedany przez Alfaholika dla jakiegoś handlarza ale szczegółów nie znam
PS. jeśli chodzi o tą 3.0 Gtv to chyba dość spora różnica między T.S a 3.0![]()
pierwsze ogłoszenie - zawsze mnie wnerwia jak w ogłoszeniu koleś zaznacza że rok produkcji 2000 a potem się jednak okazuje że to 1999, i dlaczego nie ma nowego środka, moja z 99 ma a nie jest z grudnia, ładny kolor tapicerki osobiście nie lubię 2,0 TS uważam że w Polsce większość zajechana a mechaników od tego silnika jak na lekarstwo, to lepiej chyba 1,8 TS zdecydowanie prościej i taniej jeżeli to ma znaczenie,
3,0jak masz kasę bierz, ja kupiłem niedawno 2,0 TB (bo dodatkowe konie sa tańsze)
zapraszam na nasz kanał o samochodach
https://www.youtube.com/channel/UCNv...J62Gm0itanaAsg
a wiec.. z okazji czwartku dopiero AR GTV zostala obejrzana... I powiem wprost... szrot.. az przykro mowicto byly tylko wstepne ogledziny ale:
1. Klapa z tylu niespasowana
2. drzwi + zderzaki + maska (maska chyba szpachlowana) sa poobijane,
3. AR ma co najmniej 2 kolory
4. stan wnetrza - min 200 kkm
5. aku bylo padniete wiec nie odpalila
6. silnik byl tak zniszczonny z zew ze
7. koła w stanie jak na moj gust agonalnym...
to jeszcze nie wszystko... ale juz nie pamietam co jeszcze... ogolnie jestem fanatykiem marki ale nie az takim![]()
jest jeszcze opcja oszczednosciowa - 147 ale GTV rzadzi![]()
Ja musiałem swoją z niemiec sprowadzić, bo w polsce to chyba bym się na zadbaną sztukę nie doczekał... Kupować u nas Alfy to masakra![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV