jak by ktos mial ochote to o 15 na podziemnym parkingu pod realem bedziemy z Grzesiem![]()
jak by ktos mial ochote to o 15 na podziemnym parkingu pod realem bedziemy z Grzesiem![]()
No to widzę ze były was TŁUMYhehehe
![]()
Hehe, no było nas.... dwóchAle zaparkowaliśmy pod obi i pogadaliśmy 2h
A na koniec się okazało, że nie wyłączyłem radia tylko wyciszyłem i Kwiatu odpalał mi belle od kabli...
Chciała mi zdechnąć zaraz po odpaleniu i jak docisnąłem na chwilkę na obroty to spaliło mi chyba z litr oleju z chwile
Ale nie ma źle, to tylko kolejny objaw pierścieni do wymiany w najbliższym czasie.
Tak więc stały sobie dwie 146 koło siebie i było na co popatrzeć, więc następnym razem frekwencja ma być większa!
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
No , nastepnym razem juz będe napewno
A to widzę ze Grzesiu miał dzisiaj jeszcze atrakcje![]()
dodatkowo przyjechala parka z (klubu) Lanci i podrywala Grzeska na tarcze wierconeogolnie tylko pogoda byla do zyci a tak gitarka
dzieki Grzesiu za pogaduchy![]()
Jadąc wczoraj do pracy ok.13 i wracając ok. 15 specjalnie jechałam obok tego placu przy Kauflandzie zeby zobaczyć czy ktoś jest, ale tak padało, ze w sumie nie dziwiłam się, ze nie ma nikogo. A teraz czytam, że w ostatniej chwili przeniesliście spotkanko w okolice reala. Nadążyć za Wami...
A dziś od rana ABS failure i ASR failureJestem zła
![]()
Ostatnio edytowane przez Victoria ; 06-04-2010 o 10:10
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
no niestety aniucha, rozpędziłam się mocno i gwałtownie zatrzymałam przy okazji prawie lądując na szybie
I NIC
ABS nie działa, koła się zablokowały, ASR też poszedł się...
No cóż, Alfetka chyba się pogniewała, że ominął ją tyski zlot koleżanek.
Jeszcze jakieś propozycje? Bo mnie to wkurzaPrzenoszę temat do "147"
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić