Strona 13 z 29 PierwszyPierwszy ... 34567891011121314151617181920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 285

Temat: jezdzi ktos pod reala w czwartki??

Łiczabicza
    Gość

Domyślnie

Jak się będziecie wybierać we czwartek to mówcie... Wczesniej wtedy wyjade zeby zalapac sie na wjazd na parking nie tak jak w ten czwartek...

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał Łiczabicza Zobacz post
    Jak się będziecie wybierać we czwartek to mówcie... Wczesniej wtedy wyjade zeby zalapac sie na wjazd na parking nie tak jak w ten czwartek...
    no też się zdziwiłem jak przyjechałem drugi raz ... byliśmy najpierw o 21 to było już bardzo dużo ludzi ale ochrony w ogóle. I później jak przyjechałem po 22 to już ochrona i auto na stacji trzeba było zostawic
    Today we are living our future memories..

Łiczabicza
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    no też się zdziwiłem jak przyjechałem drugi raz ... byliśmy najpierw o 21 to było już bardzo dużo ludzi ale ochrony w ogóle. I później jak przyjechałem po 22 to już ochrona i auto na stacji trzeba było zostawic
    No właśnie o 22 się już ustawili, ale byli i tacy co na lajcie se kolo nich przejezdzali hehehee... ja nie zaryzykowalam. A na parking jest zakaz od 23 to nie rozumiem czemu tak wczesnie sie ustawili...

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał Łiczabicza Zobacz post
    No właśnie o 22 się już ustawili, ale byli i tacy co na lajcie se kolo nich przejezdzali hehehee... ja nie zaryzykowalam. A na parking jest zakaz od 23 to nie rozumiem czemu tak wczesnie sie ustawili...
    bo bali się że zabraknie miejsca, tyle ludzi się zjechało

Larry
    Gość

Domyślnie

ale że co...
    jak przyjade to sie z kims scigac bede musial?

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał Larry Zobacz post
    ale że co...
    jak przyjade to sie z kims scigac bede musial?
    hehe wygląda to tak - zjeżdża się tam bardzo duża liczba osób i prawie wszyscy oglądają, co wyprawiają motocykliści - albo jazda na gumie albo kto rozwinie większą prędkość a uwierz mi, na prawdę szybko jeżdżą A oprócz tego ze startu lotnego (chyba że uda im się na światłach ustawić) sprawdzają się jakieś evo, subarki czy inni chętni, chociaż ja widziałem tylko ostatnio ścigające się miśki, subary i dwie meganki Dodatkowo jakieś tylnonapędówki lub awd szaleją po rondzie obok wjazdu lub na samym parkingu jest to miejsce, gdzie praktycznie zjeżdżają się jedne z najmocniejszych, lub najmocniejsze samochody krakowa, których na codzień raczej nie zobaczysz ostatnio standardowo na stacji były evo (robione przez firmę ttc) subarki sti, samochody ze stajni compsport (s3, ibiza), jakiś stary peugeot 306 czy 305 z silnikiem 3.0 V6 compressor, fiat 500 i punto abarth, fiesta rs, nissan silvia i maaasaa moto a oprócz tego wszystkiego rózne marki robią sobie wtedy spoty, więc jest naprawde spore towarzystwo chyba starczy nie pozostaje Ci nic innego, jak stawić się w czwartek, ale to będziemy się jeszcze dokładnie umawiać w tym temacie

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

PiterR wystawiamy swoje 1/2 GTA?? myślę że spokojnie damy rade
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał aniucha05 Zobacz post
    PiterR wystawiamy swoje 1/2 GTA?? myślę że spokojnie damy rade
    no jak połączymy swoje siły to napewno

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

to jestem jak najbardziej za myślę że ja się zjawię w któryś czwartek... o ile łatwiej byloby mieć wujka w Dubaju z ładnym poletkiem ropy no ale cóż...
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Łiczabicza
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    hehe wygląda to tak - zjeżdża się tam bardzo duża liczba osób i prawie wszyscy oglądają, co wyprawiają motocykliści - albo jazda na gumie albo kto rozwinie większą prędkość a uwierz mi, na prawdę szybko jeżdżą A oprócz tego ze startu lotnego (chyba że uda im się na światłach ustawić) sprawdzają się jakieś evo, subarki czy inni chętni, chociaż ja widziałem tylko ostatnio ścigające się miśki, subary i dwie meganki Dodatkowo jakieś tylnonapędówki lub awd szaleją po rondzie obok wjazdu lub na samym parkingu jest to miejsce, gdzie praktycznie zjeżdżają się jedne z najmocniejszych, lub najmocniejsze samochody krakowa, których na codzień raczej nie zobaczysz ostatnio standardowo na stacji były evo (robione przez firmę ttc) subarki sti, samochody ze stajni compsport (s3, ibiza), jakiś stary peugeot 306 czy 305 z silnikiem 3.0 V6 compressor, fiat 500 i punto abarth, fiesta rs, nissan silvia i maaasaa moto a oprócz tego wszystkiego rózne marki robią sobie wtedy spoty, więc jest naprawde spore towarzystwo chyba starczy nie pozostaje Ci nic innego, jak stawić się w czwartek, ale to będziemy się jeszcze dokładnie umawiać w tym temacie
    Ło matko... Jaki elaborat hehe...
    Chyba wszystko napisałeś hehe...
    To w ten czwartek ktoś się wybiera??