hehe

wygląda to tak - zjeżdża się tam bardzo duża liczba osób i prawie wszyscy oglądają, co wyprawiają motocykliści - albo jazda na gumie albo kto rozwinie większą prędkość a uwierz mi, na prawdę szybko jeżdżą

A oprócz tego ze startu lotnego (chyba że uda im się na światłach ustawić) sprawdzają się jakieś evo, subarki czy inni chętni, chociaż ja widziałem tylko ostatnio ścigające się miśki, subary i dwie meganki

Dodatkowo jakieś tylnonapędówki lub awd szaleją po rondzie obok wjazdu lub na samym parkingu

jest to miejsce, gdzie praktycznie zjeżdżają się jedne z najmocniejszych, lub najmocniejsze samochody krakowa, których na codzień raczej nie zobaczysz

ostatnio standardowo na stacji były evo (robione przez firmę ttc) subarki sti, samochody ze stajni compsport (s3, ibiza), jakiś stary peugeot 306 czy 305 z silnikiem 3.0 V6 compressor, fiat 500 i punto abarth, fiesta rs, nissan silvia i maaasaa moto

a oprócz tego wszystkiego rózne marki robią sobie wtedy spoty, więc jest naprawde spore towarzystwo

chyba starczy

nie pozostaje Ci nic innego, jak stawić się w czwartek, ale to będziemy się jeszcze dokładnie umawiać w tym temacie