Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: [156] ocena ze zdjec oto moto

grinch
    Gość

Domyślnie [156] ocena ze zdjec oto moto

Witam. Mogłbym prosi kogoś o opinie o tym aucie bo niestety sam ze zdjec wiele nie wywnioskuje, gdyż nie za bardzo znam się w temacie

Na co mam zwrocic uwage gdybym pojechał obejrzec ten model ?

Zgory dziekuje za zainteresowanie i udzielone odpowiedzi. Pozdrawiam.
    http://http://www.autoteam.otomoto.p...w&id=C12616836

slaw8
    Gość

Domyślnie

Witaj!

Sprowadzony więc jak na 6 letnie auto w dieslu to trochę mały przebieg, aczkolwiek Belgia dużym krajem nie jest.

Środek zadbany, odpicowany.
    Silnik umyty.

Brak słowa "bezwypadkowy".

Może nie szrot, ale przeszłość to auto raczej miało.

MacIntosh
    Gość

Domyślnie

wiesz, na podstawie zdjęcia to mozesz sobie wybrać laskę z agencji ale nie auto chyba....

grinch
    Gość

Domyślnie

Chodzilo mi poprostu o to czy może jest w niej cos szczególnego nie tak co może rzucic sie na pierwszy rzut oka komus kto jest obeznany w temacie. Ja niestety nie jestem. Do ogledzin auta wezme kogos kto juz bedzie sie na tym bardziej znal.

Użytkownik Embrion Avatar kromcio
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto
    Alfa 156 ts 1.8 2004r.Alfa Mito 1.4 95km.Alfa 159 2.0 JTDm

Wink

Cytat Napisał MacIntosh Zobacz post
    wiesz, na podstawie zdjęcia to mozesz sobie wybrać laskę z agencji ale nie auto chyba....
    Jak nie umiesz nic doradzić koledze to przynajmniej głupio nie komentuj bo nie od tego jest ten dział

Użytkownik Ogier
    Auto
    147

Domyślnie

Ty zapewne auta szukałeś w gazecie bez zdjęć... Brak słów... Jakbym ja miał jeździć oglądać pierwsze lepsze auto z ogłoszenia to chyba bym pół Polski zwiedził. Oczywiste jest, że najpierw po zdjęciach i opisie wybierasz interesujące na oko egzemplarze, potem przeprowadzasz rozmowę z właścicielem i ostatnim etapem jest oglądanie na miejscu. Pozdro i polecam na przyszłość pomyśleć przed napisaniem bzdetu...

Użytkownik Rowerzysta Avatar MaCias
    Mieszka w
    Centrum
    Auto
    soon alfa 166

Domyślnie

Bardzo dużo można ze zdjęcia odczytać, śmieszą mnie twoje komentarze kolego

adrpen
    Gość

Domyślnie

hey zapaleni miłośnicy alf, nie krytykujcie tylko pomóżcie, sama jestem w podobnej sytuacji i też intensywnie poszukuję alfy 156 rocznik 2002-2003. ciężko na cokolwiek sie zdecydować przeglądająć strony w internecie...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia