Ja mam ochotę na grilka, ale sam nie wiem jak będę stał z czasem... cały czas ostatnio cos grzebie przy Alfie...![]()
Tak samo nie wiem jak będę stał z czasem, więc wolę nie deklarować się, żeby w ostatniej chwili się wycofać.
Ja na pewno odpadam.Moja Alfa odmówiła posłuszeństwa i stoi w warsztacie,zresztą moja wybranka ma urodzinki...Może następnym razem się spotkamy...
Jest żałoba narodowa i w niedzielę pogrzeb prezydenta oraz małe zainteresowanie to odpuszczamy grillowanie.
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
Next weekend ?
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Next next next ... jesli nic nie stanie na przeszkodzie to raczej jestemy na tak, ale co by więcej ludzi jakoś z krzyknąć bo cos wieje stypa... a coś na forum tuningowym wyczytałem że za tydzień w niedziele ma być zlot ogólnomarkowy właśnie na Chociwlu...
W tą niedzielę podobno ma być piękna pogoda może urządzimy w końcu tego grilla?
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
Chętnie bym się dołączył.. skończę szkołę to pewnie sam bede Wam te grille proponował. Póki co, na dzień dziejszy mam zjazd, więc raczej ciężko będzie się stawić.