Redzi, po prostu masz podobny gust do mnieAle i tak mi nie dorównasz
![]()
Redzi, po prostu masz podobny gust do mnieAle i tak mi nie dorównasz
![]()
No proste, że ja!!!![]()
Mogłby ktos wrzucic wymiary bagaznika, nigdzie nie moge znalezc. Intryguje mnie ile zgrzewek tam zmieszczeMoze tez byc jakies zdjecie z przedmiotem do, ktorego moglbym sie odniesc, np butelka, kluczyki itp.
Mogę Ci podac w l. tzn. 155 bez koła dojazdowego i całe 110 z nima takie zdjęcia mojego bagażnika miałem "pod ręką":
Co ciekawe bagażnik jest dosc głeboki (czego nie widac na zdjęciach bo pod spodem jest jeszcze u mnie duża torba z kosmetykami samochodowymi i mały kufer) i przez co jest dosc pakowny oraz przez swój kształt łatwo w nim zachowac porządek, we dwójkę na wakację się w nim mieścimy a jak nie to zawsze można połozyc dodatkowe torby na tylne siedzenia które są zawsze wolne, poza tym to coupe więc ma przedewszystkim pięknie wyglądac i bagażnik to tylko taki dodatek, do tego często nie rozumiem ludzi jak piszą, że nie mogą się zmieścic w dwa czy trzy razy większy bagażnik, ja zawsze się jakoś bezproblemowo zapakuję, poza tym bagażnik to chyba ostatnia rzecz na jaką spojrzałem w Gtv gdy jej szukałem.
Ostatnio edytowane przez redzi ; 23-04-2010 o 15:33
z tego co ja studiowałem kierunek "GTV-ko znastwo"hehehe
to wiem, że do roku '97 była pojemność 110l. a po 97 było to 155l. związane to było z kołem zapasowył właśnie
i w ramach ciekawostki jeszcze gdzieś wyczytałem, że po 97 niżej się siedziało na przodzie :] ale to tylko teoria z mojej strony
hihi
![]()