Zwycięzcy
![]()
nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
Zwycięzcy
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
eh kurde dużo 156więc z moja bella jestem skazany na porażkę
... musze upolować jakieś ładne alfiątko ma ktoś fajne GT we wrocławiu ??
jak by co zaprszam na priv ;D ... mój głos poszedł na MiTo ... pozdrawiam
Poszło na brere![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Witam wszystkich.
Pozwolę sobię zagłosować na swój sposób.
1 punkt przyznaję zdjęciu nr 2. Kadrowałbym niżej i trochę bardziej na lewo. Albo całkiem na lewo, żeby auto było po prawej stronie. Ogólnie samochód b.ładnie się prezentuje. Dobrze wykorzystane światło.
2 punkty dla zdjęcia nr 3. Doceniam pomysł i trud włożony. Mało kto byłby w stanie tak po nocy ze spawarą naginać w koło. Efekt ciekawy, ale mocno przysłania główny obiekt. I jeszcze te otwarte drzwi mi nie pasują. Tło ciekawe z wyjątkiem tego pasiastego słupa.
3 punkty dla zdjęcia nr 1. Tu raczej za samochód niż zdjęcie. Sceneria mało ciekawa. Wykonanie hmm... nie wiem po co HDR - światło nie wydaje się tu specjalnie trudne, albo żeby o jakieś szczegóły walczyć. Samo niebo i chmury raczej nie były tego warte. Za to ładnie podkreślone światłem ostrrrrrre linie nadwozia.Dobra perspektywa. Kadr jak najbardziej poprawny. Całość dość przyjemna w odbiorze. W następnych ujęciach więcej przodu bym poprosił
4 punkty dla zdjęcia nr 5. Zupełnie jak moja niunia!!!
...tylko inne fele ma
Zdjęcie poprawne, lecz na kolana nie rzuca. Piękna modelka - ciut nawet odciąga wzrok od reszty![]()
5 punktów dla zdjęcia nr 4. Muszę się przyczepić do gadgetów w lewym górnym rogu (słupy, anteny, krzaki, błocko) przez to "taki se" ten kadr i jak już ktoś wcześniej zauważył dość ciasny. Po prawej fajny, czerwony mur - z niego mogłoby być ciekawe tło, jakby rzucić to wszystko na prawo. Mimo wszystko auto samo w sobie zwraca uwagę.
To tyle.
Pozdrowienia dla wszystkich aktywnych konkursowiczów.
Na maj spróbuję sam coś podesłać
1 i 4 ...
na pierwszym alfka ladnie daje pierwszy plan![]()
Dlaczego na głównym nie ma monitu o konkursie ? Pewnie dlatego tak mało głosów...
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA