Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Temat: Zmieniarka CD

Stanley
    Gość

Domyślnie Zmieniarka CD

Czy w takim przypadku jak u mnie , kiedy mam zmieniarkę CD , nawigację i wzmacniacz , można wymienic samą zmieniarkę ? Pytam bo po rozmowie z salonem Alfy otrzymałem odpowiedz , ze jet taka dostepna w cenie 6 tys zł. Ale może to cena : zmieniarki CD , nawigacji i wzmacniacza razem?

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Sprawna zmieniarka używana i ma grać koszt ok 300zł zależy u kogo
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

Użytkownik Maniak resoraków Avatar weloo
    Mieszka w
    Rzeszów, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce

Domyślnie

na allegro sie pojawiają za 100-600zł zależy od tego czy sprzedający wie że to jest dość ciężko dostępny sprzęt czy nie wie
    mi osobiście się udało kupić niedawno używaną działającą zmieniarkę na allegro za 99zł
    tak więc szukaj, lepiej poczekać chwilę niż brać pierwszą z brzegu

Stanley
    Gość

Domyślnie

Ok. Panowie jestem wam dłużny wyjaśnienia , ja nie szukam uzywanej , bardziej chodziło mi o cene nowej , ponieważ mam likwidacje szkody i zmieniarka zaliczona jest do szkody.W tym przypadku jeżeli nowa kosztuje 6 tys , naprawa pozostałych elementów wyniesie około 5 tys to koszt likwidacji może przekroczyc 70% wartosci auta i lipa.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar weloo
    Mieszka w
    Rzeszów, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce

Domyślnie

według ePer zmieniarka to koszt 2.552,31 PLN brutto
    Napisz do gościa tanifiat na allegro żeby Ci wycenił, on też ma nowe części do AR, ale w bardzo konkurencyjnych cenach

Marekjp
    Gość

Domyślnie

Gdzie znajduje się bezpiecznik od zmieniarki CD.
    Ostatnio edytowane przez Marekjp ; 25-04-2010 o 12:13

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał Marekjp Zobacz post
    Gdzie znajduje się bezpiecznik od zmieniarki CD.
    Sama zmieniarka nie ma bezpiecznika, bezpiecznik jest w ICSie i na kablu od pełnej instalacji DSP jeżeli takową masz.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

skafel
    Gość

Domyślnie zmieniarka

witam ja kupilem niedawno alfe 166 i umnie zmieniarka wogule niereaguje kieszen na plyty sie niewysowa kompletnie nic i niewiem czy to zmienarka padla czy bezpiecznik, za zmienarka na osobnym kablu jest bezpiecznik ale jest dobry i niewiem od czego on jest czy jest jakis inny moze jeszcze bezpiecznik nad zmieniarka mam DSP POZDRAWIAM DZIEKI

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Rybnik
    Auto
    Alfa 166 2.5V6 była; Alfa Gtv 2.0 TS 2001

Domyślnie

Witam,
    zmieniarka CD jest zasilana z radia ICS-a, ten bezpiecznik na kablu to bezpiecznik wzmacniacza DSP.
    Niekiedy wystarczy wyjąć wtyczkę zasilającą zmieniarkę (łącze okrągłe wielostykowe) i ponownie ją wpiąć.

skafel
    Gość

Domyślnie zmieniarka

witam bylem u elektryka i podlaczyl zmieniarke wtyczka niedawala masy i podlączyl mase z innego kabla zmieniarka sie wlonczyla mozna bylo wyjac magazynek , wcesniej niemozna bylo nic zrobic ale dalej pokazywalo no cd player i elektryk stwierdzil po roznych kombinacjach ze jest cos z ics i nieprzesyla sygnalu noi musze dac ics do naprawy lub nabyc inny i mam teraz tylko radio trafi mnie

---------- Post dodany o godzinie 21:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:42 ----------

Lecz narazie nic niebede robil bo niuemam kasy i dalej niejestem pewien co to moze byc i juz mam tego dosc zeby byly takie problemy ze zmieniarka idiota to wymyslil moze inna zmienairke ics by zobaczyl sam niewiem zglupialem