pozdrowienia dla 2 panów w szaro srebnej 164 o rej SJ... widzianych w dąbrowie przy skrecie koło Mcdonalds![]()
Pozdrowionka dla szczęśliwych posiadaczy czerwonej 156 spod TESCO w Bielsku (2 maj).
Pozdrawiam
Dzień wczorajszy trasa Nowa Sól - Karpacz bardzo udanaPrzed Jelenia blisko południa srebrna 156 PO... przywitana i była piąteczka. Jelenia Góra punkt południe czarna bella o ile pamiętam SK.. lub ST... była piąteczka. Droga powrotna chyba ze cztery 156ki naliczyłem to między Polkowicami A Nową Solą, mrugałem oczkami
A na zakończenie dzionka przed samym zjazdem do Soli jeszcze jedna 156 mnie dogoniła ale musiałem odbić do domku, nad blachami imię RENATA jeśli dobrze dojrzałem.. Pozdrawiam kolegów i koleżanki!!
Pozdrowienia dla czarnej 156 na tablicach SG oramkowanych.Widziany dziś o 16 na trasie 773.
Pozdrowienia dla Poutka którego widziałem jak stał na skrzyżowaniu pod Focusem. Oraz Dla czarnej 156 SW która prawie zawsze stoi pod sklepem na franciszkanach.
Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki alfaholików spotkanych dzisiaj przed Katowicami na wiślance.
Jechałem za nimi chwilę i mrugałem światłami ale niestety bez odpowiedzi. A ramki alfaholików były, nieładnie
Samochód to 156 2.0 TS na blachach SRB.
Witam ja dzis rowniez mrugalaem i machalem do 2 kierowcow alf166 i 156 lecz bez wzajemnoci a szkoda. no coz moze nie zrozumieli o co mi chodzilo
ale i tak fajnie ze jezdza Alfami
![]()
Pozdrawiam dla wszystkich Alfoholikow i mam nadzieje ze bedziemy sie witac czesceij na naszych drogach
pozdraiwam
Pozdrawiam koerowniczkę czerwonej MiTo do której była łapka wczoraj koło 17 na ul. grota roweckiego w krakowieMogłem zostać nierozpoznany, bo jechałem nie alfą a bmw e46 szafirowym ale piękna, młoda dama się uśmiechnęła wiedząc chyba o co biega
![]()