nie dzialaja mi spryskiwacze reflektorow ;/ w instrukcji napisane jest ze aby funkcjonowaly poprawnie, trzeba miec wlaczone swiatla pozycyjne/postojowemam je wlaczone, z tym ze jedna z nich jest przepalona. Czy w takim razie to moze byc przyczyna ?
nie dzialaja mi spryskiwacze reflektorow ;/ w instrukcji napisane jest ze aby funkcjonowaly poprawnie, trzeba miec wlaczone swiatla pozycyjne/postojowemam je wlaczone, z tym ze jedna z nich jest przepalona. Czy w takim razie to moze byc przyczyna ?
Sprawdź czy dochodzi do silniczka napięcie (miernikiem lub żaróweczką) to jest podstawa pytania się dlaczego i gdzie szukać.
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
dzieki, postaram sie tym zajac
czy na spryskiwacze reflektorow jest jakis bezpiecznik/przekaznik ? jesli tak to gdzie ? z gory dzieki : )
mam podobny problem w 147. Prąd na spryskiwaczu jest napewno, gdy uruchamiam spryskiwanie wyje ten silniczek. Dokładnie tak samo wyje silniczek jak jest pusty zbiorniczek z płynem do spryskiwaczy
w górnej części schowka jest klapka, za którą umieszczony jest wyłącznik czasowy oraz bezpiecznik od spryskiwaczy reflektorów
dzieki wielkie. wiem o co chodzi juz. sie zastanawialem od czego on tam wlasnie jest![]()
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 09-06-2010 o 19:05
ja mialem jedno i drugie, tzn wymienilem silniczek (pompke) i bezpiecznik. teraz spryskiwacze leja az na maske
pompke kupilem od kolegi z forum za 30zl![]()
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 09-06-2010 o 21:55