niedziela o 16 pod kauflandem tak??
ja się zjawię jak reprezentacja śląsko - krakowska
Piter już pisał ze jak ktoś ma być również w krk i chce jeździć na kartach to robimy przedpłaty żeby zarezerwować tor... na chwilę obecną wychodzi po 50 zł...
niedziela o 16 pod kauflandem tak??
ja się zjawię jak reprezentacja śląsko - krakowska
Piter już pisał ze jak ktoś ma być również w krk i chce jeździć na kartach to robimy przedpłaty żeby zarezerwować tor... na chwilę obecną wychodzi po 50 zł...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja mam chyba ostatnio pecha (fatum czy co) bo co odbywa się spot to albo wypada mi druga zmiana albo czyjeś urodziny, niewiem .
Co do gokartów to moja mała sugestia - koło chali kartingowej jw tychach jest dość spory parking, cicho , spokojnie no i grila możecie zorganizować i na kartach pośmigać
Może i ja przyjadę po raz pierwszy na spot, jak się wyśpię po nocce, o ile coś mi nie wypadnie. Gdzie jest ten Kaufland, na T?
R.Y.D.Z.U jak jedziesz z reala w strone tesco, mijasz hale targowe i zaraz jest niedokonczona szkola po prawej stronie, a na koncu tej szkoly jest wlasnie ta hala sportowa i na scianie namalowane graffiti jest, to wlasnie tam
lesio80 odstaw jedne urodziny, nie procentuj i wpadaj![]()
[QUOTE=kwiatu;321268]R.Y.D.Z.U jak jedziesz z reala w strone tesco, mijasz hale targowe i zaraz jest niedokonczona szkola po prawej stronie, a na koncu tej szkoly jest wlasnie ta hala sportowa i na scianie namalowane graffiti jest, to wlasnie tam
Czyli na rogu Piłsudskiego i Tischnera, tak jak na mapce?
Tak też myślałem patrząc na ślady gumy na asfalcie.
Dzięki.
Czyli spocik jest już na 100% w Tychach obok graffiti około godziny 16.00 w niedzielę 09,05,2010?? Bo być może wpadnę jak mi nic nie wyskoczy i chciałbym wiedzieć na pewno.
Kurde, miałem problem z netem ostatnio...
Czyli do zobaczenia jutro o 16:00 przy grafitti!!
To może jednak Bowling, na 18:00 możemy zamówić tor za 69zł, spokojnie pogra 6/8 osób a jak będzie więcej chetnych to można wynająć dwa. Co Wy na to?
Ostatnio edytowane przez GrzesiuŻar ; 08-05-2010 o 09:44
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Jestem za![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić