Witam
Czy ktoś z was zmieniał linki hamulca ręcznego w hamulcach tarczowych,ponieważ ja zakupiłem nowe i są za krótkie w stosunku do starych
Linki kupiłem firmy Linex i teraz mam problem.
pozdrawiam.
Witam
Czy ktoś z was zmieniał linki hamulca ręcznego w hamulcach tarczowych,ponieważ ja zakupiłem nowe i są za krótkie w stosunku do starych
Linki kupiłem firmy Linex i teraz mam problem.
pozdrawiam.
Witam
Problem rozwiązany wymieniłem na linki ATE i wszystko w porządku
Pozdrawiam
Miałem ten sam problem, linki za krótkie bo były od bębnów.
A ile takie linki kosztują???
I czy jest możliwość zakupu samych gumek które są na końcu linki, Bo w zime zamarza mi ręczny
Pozdrawiam
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
Witam
Cena za komplet linek ATE to 140 zł, ale porównując wykonanie do firmy Linex to są warte te ceny.
Pozdrawiam
Ja kupiłem komplet za ok 75 zł, wymiana analnie prosta, regulacja pod dzwignią ręcznego wystarczy rozpiąć mieszek
Ja zakupiłem linki Kager pod tarcze w cenie 71 zł za obieTeraz ręczny żyleta
![]()
hehe ja miałem tak samo, musisz iść wymienić na dłuższe bo do tego modelu po lifcie są dwie wersje, w ogóle wszystkiego jest po parę wersji, podobnie jest z wahaczami, przegubami a nawet skrzynią biegów więc musisz się przyzwyczaić
Wymiana banalnie prosta, ściągasz stare i zakładasz nowe.
A tak na marginesie, u was w linkach też gromadzi się woda? Bo ostatnio zmieniałem olej i nowych półrocznych linek wylało się chyba z pół litra wody od strony tarcz... Macie jakiś sposób żeby zapobiec temu? Gumki mam normalnie założone i wszystko powinno być ok