hello Jak tam idzie ogarnianie spota ??![]()
bo czekam z niecierpliwością z moją pieknością aby pochwalić się nią gością
![]()
hello Jak tam idzie ogarnianie spota ??![]()
bo czekam z niecierpliwością z moją pieknością aby pochwalić się nią gością
![]()
Do końca tego tygodnia będzie info, spot prawdopodobnie odbędzie się 6.06.![]()
UuuuuUU to widzę grubsza imprezka się szykujejak takie terminy odległe
![]()
DO WSZYSTKICH.no idzie powoli ale troche jak po grudzie plan prosty spotkanie tesco przejazd pod bielski ratusz foty podróż na dębowiec wyjazd kolejka na szyndzielnie koszt osoby doroslej 19zl masakra i nic taniej dla grona alfistow nie chca dać miejsce na grila najprawdopodobniej hotel pod szyndzielnia ale nie mam jeszcze potwierdzenia terminu ,pozwolenie na wjazd wieczorny na stary rynek w trakcie zlaltwiania ,probuje jeszcze wydebic kilka ulic zamknietych dla nas kolo nowej hali sportowej na szyndzielni ale to tez znak zapytania jak widzicie duzo roboty pomaga mi tylko Jagiel to jest wersja nieoficjalna dla niecierpliwców ,Jedno jest pewne spot 6.6.2010 w bielsku bedzie ale przebieg jeszcze nie okreslony wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc kolo wtorku moze srody bedzie program na forum.jakby ktos chcial pomoc piszcie na prywat
jedno pytanie po co zamkniete ulice pod szyndzielnia?
Żeby sobie pośmigać![]()
![]()
Te chcesz pomoc cos zrobic to wykombinuj jakas dodatkowe atrakcje i zalatw cos ,moze quady zamiast mowic nam co jak mamy robic nie wiesz co chce zamknac a gadasz pierdoly"kilka ulic kolo hali to teren zamniety ogrodzony"nikt nie ma tam wjadzu ale moze my bedziemy mogli tam pojezdzic.
Świetny pomysł moim zdaniemjak wypali to będzie elegancko