Lepiej nie działaj kropelką , bo lepiej zeby zajumali Ci nakrętki niż zmasakrowali alume i wentyl próbując na hama to wytargac![]()
Lepiej nie działaj kropelką , bo lepiej zeby zajumali Ci nakrętki niż zmasakrowali alume i wentyl próbując na hama to wytargac![]()
He he szkoda że nie wymyślili kluczyków do tych wentyli, no nie dałem rady dojechać bo coś mi wypadło a co do następnego zlota to można by go zrobić przed gokartami taką ja mam propozycję tylko nie wiem czy każdemu pasuje
![]()
Myślę, że ci Victoria prędzej podwędzą te nakrętki na jakimś spocie AR... np. ja bym takie widział na swojejPięknie by się prezentowały
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Nieeeeee, no nie załamuj mnie...
kłódeczki już zamówiłam![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Hej! Dopiero dziś dotarłem na world wide WEBi dzięki wszystkim za kolejnego udanego spota! Zabawa była przednia, następnym razem wynajmiemy dwa tory na bowlingu i będzie spokojniej
Dziś nareperowałem drążek i już nie ściąga
![]()
Tu macie link do Picasy, dodałem kilka prezentów od siebie do zdjęćBrak znaków PL, ale coś Picasa nie chciała trybić po PL... PICASA - click!
Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce!! Np. na gokatrach![]()
Ostatnio edytowane przez GrzesiuŻar ; 10-05-2010 o 20:36
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Dzięki za zdjęcia, fajnie wyszły.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wojtekml ; 10-05-2010 o 22:26
Fakt coraz lepsze te zloty zdjęcia very coolzwłaszcza te koło z wentylem alfa romeo robi wrażenie
,widać że to nie był byle jaki zlot
. trzeba szykować kolejny zlot bo było zajebiści#-bardzo fajnie
---------- Post dodany o godzinie 23:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:36 ----------
ale faktycznie mogli zrobić takie mini zamki na te wentylki,no bo kłódeczek jakoś sobie nie bardzo wyobrażam hehe ^^
---------- Post dodany o godzinie 23:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:37 ----------
Ludzie dajcie się dodać do listy friendsów wysłąłem i nic :/
Ostatnio edytowane przez RALFTYCHY ; 10-05-2010 o 22:52
Ciekawe komu wysłałesP