Jak w temacie zajebali mi kluczyk z drzwi jak grzebałem przy belli a że to mój jedyny to skutki są fatalne. Gdzie dorobić kluczyk a może kupić na allegro cały zestaw z anglika POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!
Jak w temacie zajebali mi kluczyk z drzwi jak grzebałem przy belli a że to mój jedyny to skutki są fatalne. Gdzie dorobić kluczyk a może kupić na allegro cały zestaw z anglika POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 14-05-2010 o 14:38
Shit Happens....U mnie w okolicach Częstochowy bym Ci mógł kogoś polecić ale zdalnie![]()
pedałuj na zelazna
kolo mnie sa kolesie ktorzy robia..
ale te kluczyki maja imobilajzer programowany.. wiec 3 paczki lekka reka..
+ rozebranie stacyjki + programowanie centralki
to pewnie 6 stowek peknie jak ni
515 066 232
jak cos to zadzwon powiem Ci gdzie to jest
jak powiem ze ode mnie to moze jakies promo dostaniesz![]()
Kluczyk znaleziony to znaczy koles sie znalazl kosztowało mnie to 250![]()
w nocy husta kij i na lowy... na dresow bo to pewnie jakies łysolce
ps, lepiej dac baranowi 250 zl niz placic 600..![]()
z dwojga złego może i lepiej dać 250 i nagradzać złodzieji mieszane uczucia
ps dzieki wszystkim za szybką odpowiedz
Ostatnio edytowane przez fiejtekt ; 13-05-2010 o 20:39
Ciekawa sprawa, mógłbyś to opisać? Co zrobił złodziej, przyszedł i powiedział że odda kluczyk za 250 zł?
Dokładnie wciagałem samochód na lawete i miałem zawieźć do ASO i tam miał zostac i czekać na dorobienie kluczyków itd. W penym momencie podchodzi młody chłopak i pyta czy nie zgubiłem kluczyka bo jego kolega znalazł HA HA HA juz miałem mu przy........ ale żona mnie powstrzymała.To ja mowie gdzie ten kolega i kluczyk a on dzwoni wiec rozmawiam z tym kolega ile chce za ten kluczyk ( 300 zł ) targuje sie ale nic z tego. Umówiłem sie pod jakas szkołą że tam bedzie czekał. Poszedłem nie ma laweta czeka droga zastawiona a ich nie ma . Wracam co jakiś czas mija mnie kolejny koleś i dziwnie sie patrzy woła ( Prosze pana ). Pytam masz kluczyk. Nie mój kolega ma itd. Zaprowadził mnie do tego kolegi on miedzy bloki kluczyk lezy w trawie znalazł go dałem mu kase i to wszystko![]()
historia jak z serialu..
ale silna żona ze powstrzymała..![]()
Utłuc to mało...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS