Witam mam problem z wiatrakami ostatnio postanowiłem włączyć klime i jak wiadomo razem z klimą włączaja sie wiatraki tylko właśnie w tym jest sęk że nie chcą sie wyłączyć .
Proszę o pomoc co to może być jakiś czujnik czy coś ?![]()
Witam mam problem z wiatrakami ostatnio postanowiłem włączyć klime i jak wiadomo razem z klimą włączaja sie wiatraki tylko właśnie w tym jest sęk że nie chcą sie wyłączyć .
Proszę o pomoc co to może być jakiś czujnik czy coś ?![]()
Opisz problem składniej. Dmucha, czy nie?
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
dmucha cały czas czy jest zapłon włączony czy nie, czy silnik odpalony czy nie odpalony ,cały czas chodzą 2 :/
pomoże mi ktoś ??![]()
odlacz akumulator i wlacz ponownie. Jak nie pomoze sprawdz poziom plynu chlodniczego w zbiorniku wyrownawczym. Zrob tak zeby nie bylo max ani min. Dokladnie na srodku.
Witam,
winne są "sklejone" styki jednego z przekaźników wentylatorów.
Bezpieczniki zasilające wentylatory F8, F9 - 50A i przekaźniki R7, R8 znajdują się w skrzynce za lewym reflektorem.
Do bezpieczników jest dostęp łatwy, natomiast by sprawdzić przekaźniki trzeba tą "puszkę wymontować" - trochę zabawy.
Pozdrawiam
Jest już wszystko ok jednak to był ten posrany przekaznik dzieki za wszystko![]()