kongratulejszon !!!!!!!! wiem co to znaczy młody tata![]()
kongratulejszon !!!!!!!! wiem co to znaczy młody tata![]()
Ile schła Wam farba na zaciskach? Bo za bardzo nie mam warunków do malowania, a i zapału też do tego mało, ale w czerwonej Belli nie mieć czerwonych zacisków to jak być w Rzymie i Papieża nie widzieć![]()
Stawiasz auto popołudniu na klockach, zdejmujesz 4 koła, ścierasz dokładnie druciakiem, potem benzyną (i to musi Ci się chcieć zrobić, to najważniejsza czynność, jak Ci się nie chce to nie podchodź do tego w ogóle). Potem musisz dokładnie pomalować (w każdym zakamarku, ale też nie za dużo, więc mały pędzelek i powoli jazda) do nocy powinieneś się wyrobić i na noc zostawić do schnięcia. Ja jeździłem już samochodem na drugi dzień ale jak chcesz mieć 100% pewności to najlepiej 24h odczekać.
W 146 zaciski wprawdzie malutkie, ale pomalować można ;D
![]()
Mi z malowaniem zeszło 6 godzin ale malowałem wszystkie cztery plus napis na przednich Alfa Romeo
A powiedzcie koledzy co myślicie o zaciskach zielonego koloru, takiego jakby to dorze określić, troszke morskiego troszke trawiastego... kolor auta grafitowy prawie że czarny, nie wiem jak ten kolor się nazywa nawet... mam taką ramkę od tablicy rejestracyjnej z jaskrawo zielonkawym kolorem, i powiem że do tego grafitu idealnie pasuje...
Ostatnio edytowane przez Prezes_07 ; 17-05-2010 o 07:17
Przepraszam najmocniej, oczywiście chodziło mi o zaciski, mała wtopa...