Alfimbia chyba, i to wcale nie jest smieszne. Ja sie w czwartek wpierdzielilam w wwode na Półanki a za 10 min nawrtoka i spowrotem, ale przelsza. Bawcie sie dobrze. Ja sie nie wyrobie z czasem.![]()
Alfimbia chyba, i to wcale nie jest smieszne. Ja sie w czwartek wpierdzielilam w wwode na Półanki a za 10 min nawrtoka i spowrotem, ale przelsza. Bawcie sie dobrze. Ja sie nie wyrobie z czasem.![]()
to jak?? kupować Ci to??![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Bongiorno Kraków! Słyszałem że jest u Was na mieście jakiś gość co handluje częściami do Alfy (oryginały, używki z włoch), bo potrzebuje trochę blacharki i pierdół przodu do 156 SW 2.4 JTD... troche mnie powódź (dosłownie) poniosła... Dzięki z góry...
http://www.italcar.pl/
Polecam ten sklep z Krakowa często bywałem i mają dużo części w dość dobrych cenach.
Podczas wycieczki rowerowej natrafiłem na zlot naszych ulubieńców:
![]()
uwielbiam ich <3zawsze jak siedzą mi na zderzaku na prostej bo sobie jade 80 na godzine, a gdy przychodzi rondo i nagle już nie siedzą mi na zderzaku bo biedni musieli aż do 30 km/h zwolnić
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ale widzę że w jednym są lepsi od 'alfisti' - oni takich głupot nie robią, aby robić foto spotu alf i wyśmiewać...
A ktoś ich tu wyśmiewa ? Zdjęcia nie można zrobić?
widze 2 znajomych na tym zdjeciuapropo czesci do blacharki/mechaniki mam znajomego na kurnikach wiec jakby cos trzeba to pytac