Napisał
Rafał
Napisze krótko - nikt nie bedzie w stanie dostac sie na teren zlotu bez identyfikatora - gdyz ubezpieczenie imprezy i udział w zlocie jest dokładnie poparty osobistym wypełnieniem karty zgłoszenia z podaniem peselu i nazwiska - jesli chodzi o przejazdy to mozna sie dołączyc oczywista sprawa pogadac - jasne - nie jest to impreza masow!!!- odnosnie Żaru niestety wjazd bedzie tylko z identyfikatorami - pozostali musza autka zostawic na dole na parkingu i kolejka wyjechac na góre - za szyba kazdego bedzie odpowiedni znaczek (zezwolenie na wjazd na góre Żar) - normalnie jest tam zakaz wjazdu.
Co do opłat za atrakcje nie ma mozliwosci wyszczególnienia ceny za kazda atrakcje bo nikt nie postawi scianki wspinaczkowej lub paintbola dla 5 osób -
Proszę o wyobrażnie podczas zadawania pytań - naprawde organizacja zlotu jest wielkim przedsiewzieciem zwłaszcza ze sponsorzy nie kwapia sie do wydania kasy na "jakichs tam kolesi co jeżdżą fiatami" tak dzisiaj usłyszałem i słysze podobnie wiele razy - niech kazdy z forumowiczów spróbuje załatwic sponsora- zobaczymy jaki bedzie efekt !
Wielu z was zna moje powiedzenie :Krytykować może ten ,kto coś zrobił .
Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań sponsorów!
Hey Rafal
Uwazam ze dla wielu takich jak ja i nie tylko, ktorzy chca wpasc do Bielska jedynie osobiscie poznac kilku Alfaholikow a nie brac udzialu w platnych atrakcjach zlotowych,to dosc krzywdzace i zniechecajace bedzie dokonywanie oplaty 100zl (mam rozumiec ze od glowy bo nie jest to nigdzie sprecyzowane?)
Osobiscie mam daleko do Bielska bo jakies 400km takze biorac pod uwage daleka podroz(z zona i z dzieckiem) koszt noclegu itp.dodatkowe placenie za ujrzenie kilku wirtualnych znajomych...no sorki :mrgreen: :mrgreen: ...to chyba jeszcze nie jest az tak komercyjna impreza...
Co do zalatwiania dobrych sponsorow, hmm gdybym wiedzial o tym wczesniej ze takowych zarzad szuka, chetnie bym pomogl...ma sie troche znajomosci, a wiadomo sponsoring dziala w dwie strony czyli znalbym takich paru ktorym by zalezalo aby cos z tego miec.
Wezcie to wszystko co napisalem pod uwage...uwazam ze jeszcze nie jest nas az tak wielu zeby w ten sposob odpedzac innych od siebie :mrgreen: :mrgreen:
Dla mnie moze 100zl to nie jest zbyt wiele, ale z pewnoscia jest masa ludzi dla ktorych to sporo kasy i wezma to pod uwage :wink: