ja też zostałem zarażony tym MiToa szuperkupa jest mistrz
edit:
i moje zdjęcia - http://picasaweb.google.pl/piotr.rau...IPSiYutkK6TKw#
ja też zostałem zarażony tym MiToa szuperkupa jest mistrz
edit:
i moje zdjęcia - http://picasaweb.google.pl/piotr.rau...IPSiYutkK6TKw#
Ostatnio edytowane przez PiterR ; 30-05-2010 o 12:46
Today we are living our future memories..
to chyba czas na mnie...
mimo tego że z tego co tu czytam wynika iż spałem najkrócej bo już o 7:42 pospał... to piszę jako ostatni ale ostatni będą pierwszymi![]()
Jako pierwszej dziękuję oczywiście Ani za wytrzymanie tych kilku km w samochodzie ze mnąza powożenie też tego zaprzęgu konnego napędzanego owsem
co umożliwiło mi zrobienie kilku fotek w trakcie jazdy i kolejno wszystkim dzięki, którym ten wyjazd był taki jaki był a jaki był to chyba pisać nie trzeba.
Za wspólny przejazd z pozostałymi trzema Alfami Romełoza rozmowy na CB wspólne wyprzedzanie i takie tam różne. Za miejmy nadzieję udane foty z autostrady śmigajacych Alf Romeło.
Zdjęcia ode mnie będą jak się zrobią ale obiecuję że wrzucę coś dzisiaj
i jak by to Wam powiedzieć... ja nie ogarniam żadnego języka poza polskim a więc zacytuję tutaj Tomasza bo on najlepiej opanował język naszych gospodarzy
tym optymistycznym akcentem życzę miłego popołudnia poświęconego na dochodzeniu do siebie po węgierskim słońcuPocieszę Cie Tomaszu że nie tylko Tobie w czerwonym kolorze twarzy jest średnio bo mi też
Mam nadzieję że spotkamy się jeszcze kiedyś na podobnym wyjeździe w tak zacnej ekipie.
Pozdrawiam również chłopaków z MiTo ze Szczecina![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 30-05-2010 o 13:21
widze sporo alf w moim ulubionym zestawieniu - biel + czarny dach
szuperhupa heheh![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
tak ostatni beda pierwszymi..)) Droga Ekipo
)) ja też wszystkim dziekuje za niezapomniane wrazenia z wypadu,krotkiego ale jakze bezcennego..
))co prawda polskich aut było pare..;/ ale slychac nas bylo chyba glosniej niz samego prowadzacego
)))) Aniuszka mam nadzieje ze juz lepiej,bo przyzwyczailam sie do Ani w wersji ADHD ,a nie takiej klapnietej...;((( Panu Paparazzi za doskonałe instrukcje w wersji full hd...
)) z pewnoscia sie przydadzą
)))) Piterek...miało byc tak pieknie...miały byc zelki....no cóz
))) Slaviku- co prawda obiecanej lekcji tanca nie bylo,nawet pokazowej (oprocz obrotow zademonstrowanych przez mrutyne...
)...ale choc krotka nauka czeskiego ...
)) tak dla rownowagi z tym przedziwny jezykiem Hungarów... No i przede wszystkim dziekuje Jamrozw za przepyszny przepis na lody z malinami,nie w gta
i za pozytywną energie na sam koniec ,kiedy wsztyscy juz padali
))
Niezapomniany byl tez powrot..)czasem gps zawiódł...
)))konwersacje na CB i nasz nieznajomy wielbiciel po stronie slowackiej,ktory nas filmował....
Warto było...)))jak zawsze...
a to z drogiwięcej później
![]()
miało być miało, ale żelki zostały zjedzone w MiToa o bokserkach to już zapomniała ?
miejmy nadzieję, że to filmowanie było tylko dlatego, że spodobała się mu nasza jazda i zabawa po autostradzie
aaa i pozdrowienia dla kierowcy w białym A4 - po szybkiej i przyjemnej jeździe, jak zjeżdżał z autostrady ładnie nam pomachał
oj baaardzo zacna fota![]()
Ostatnio edytowane przez PiterR ; 30-05-2010 o 14:23
Today we are living our future memories..
no nie zapomniałahahaha takie rzeczy mozna bylo zobaczyc tylko za granicą
bo tam diabeł jest...
baba latała w męskich bokserkach
zapinanie guziczka...bezcenne
ale to wszystko wina pogody...inaczej spłonełaby zywcem...
Hulajduszo boszo;D
tak sobie jechaliśmy większość drogi
http://www.youtube.com/watch?v=xvJ1UOGdtMA
Niech mi ktoś powie, jak to się stało, że o żadnym wypadzie nie wiedziałem?Kurweszele nędza, ale wam zazdrosze
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV