Popieram... jak już by to miało wypalić to prędzej Południe niż Małopolski
Popieram... jak już by to miało wypalić to prędzej Południe niż Małopolski
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
no myslalem o domenie www.m-alfista.pl (małopolski alfista) dla małopolskiego klubu AR, ale rzeczywiście większą siłę przebicia miałby południowy klub Alfy bo objąłby kilka województw, tak więc muszę się nad tym zastanowić, jaką domene byście proponowali? Po prostu www.alfa-poludnie.pl? Czy może macie jakieś inne pomysły?
a ja dalej nie rozumiem tego pomysłu... południe, małopolska, śląsk... może zróbmy jeszcze kluby w każdym mieście... tylko po co? nie lepiej udzielać się już na alfaholikach??
nie tak dawno mrutyna robił nam naklejki, i były dyskusje czy umieścić tam napis który ma informować o tym że alfy są z południa... z tego co pamiętam dużo osób z MAŁOPOLSKI (ja także) nie wyraziło chęci... to chyba o czymś świadczy...
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 04-06-2010 o 09:04
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Zawsze można sprobować czy coś z tego wyjdzie. Uda się to będzie działać, nie uda się to padnie i tyle. Te co Adams napisał działają a i część ludzi stamtąd udziela się na Alfaholikach. Zobaczymy co z tego będzie![]()
Today we are living our future memories..
Fajną nazwą było by ALFA SUD, raz że południe a dwa kultowy model marki
Po to,żeby: właśnie:NIE BYŁO DYSKUSJI.
Będzie klub,to będzie sens robić nalepki informujące,że alfy są z południa.
Większośc klubów do ktorych podałem linki,jest w regionach,gdzie na spoty przyjeżdza 5 aut,a 10 to już szczyt ich marzeń.A kluby są,ludzie piszą.
odwiedź sobie te strony i zauważ że jest mnóstwo osób w klubach,a nie ma ich na alfaholikach
o czym??? chyba nie o tym,że te duzo osób to całe południe,chociaż Wam może sie tak wydawać.
Jak kolega sobie będzie chciał zrobić klub,to sobie zrobi i nikt mu nie zabroni.Kto bedzie chciał sie zapisać to sie zapisze.Tyle w temacie.Nara.
jesli mamy robic klub/stronke alfistow z poludnia to juz lepiej zostac i pisac tutaj
jestem ZA ale tylko i wylacznie dla klubu z MALOPOLSKI
czy będzie to małopolski czy południowy klub to jeszcze zobaczymy, no ja też w sumie bardziej zbliżam się do małopolskiego, w sumie dolnośląski klub już jest, kielecki też, tak więc pewno już tamci userzy tam pozostaną.
tylko że z samej małopolski to zbyt dużo nas nie ma, a jakby się śląsk dołączył to już byłoby coś![]()
Today we are living our future memories..