Kiełbaski już kupione, Pepsi tez. Przed chwilą umyłem i wysprzątałem bellę... Teraz już tylko na spotA tu jeszcze tyle czasu...
![]()
Kiełbaski już kupione, Pepsi tez. Przed chwilą umyłem i wysprzątałem bellę... Teraz już tylko na spotA tu jeszcze tyle czasu...
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Ja jeśli jutro nie umyje Belli to wygram znowu na najbrudniejsze auto zlotu ;D
Aniucha.... OK!![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
niektórzy pisali już wcześniej by zabrać kompy jednak ja mam inną prośbę... nie chcę niczego urwać, ani nie chcę by skończył mi się zasób słów niecenzuralnych - proszę by ktoś mi pomógł w wymianie żarówki podświetlającej popielniczkę i zapalniczkę... nie mam pojęcia jak się to robi więc na silę nie będę próbować. jeszcze jedna prośba - wiem że trochę na bezczela ale nie mam pojęcia jaka tam wchodzi żarówka więc jakby ktoś mógł kupić to byłoby miło...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ania, do 147 nie wchodzi tam żarówka tylko lampa neonowa złożona z dwóch elektrod umieszczonych wewnątrz szklanej bańki wypełnionej gazem, świecąca dzięki wyładowaniu.
Ty masz w swojej Alfie chyba taką...
To już musi Magiera zamontować, bo zwykłemu śmiertelnikowi będzie cięzko. Trzeba było BMW kupić to by wlazła najprostsza
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 04-06-2010 o 21:33
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
zaraz ja się pójdę wyładować na tej żarówce i się skończy... mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra duszyczka co mi pomożeinaczej nie przyjeżdżam na spota
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Nie no aniucha pieknego Ci tego królika Quatroporte wyczarował! Naprawde. Zamontyje Ci go w Bagazniku -do kolekcji heheh
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Przepraszam państwa co to za pogaduchy to post dla wpisujacych sie na zlot))))DOZOBACZENIA FAJNIE ZE WAS TAK DUZO PRZYJEDZIE