Hehe, nie ma to jak kojażenie MM z idiotamiHaha, rozbawiłeś mnie teraz i rechotam jak padnięty wariator...
A spotykajcie się kaj chcecie, byle na 10:00 do Tychów zajechać!
A więc jako, że nas sporo ma być w Tychach to robimy listę, żeby w razie czego poczekać na spóźnialskich. Przewertowałem kilka stron wstecz i wpisałem niektórych, ale jak coś to dopiszcie jak pominąłem, bo już późno i widzę tylko na pół oka...
1. Aniucha
2. Izane
3. sHOr
4. Viasco
5. michal87tg
6. Matti
7. marshall
8. Piotras?
9. wojtekml
10. endrju
11. Adam$72?
12. bocian?
13. GrzesiuŻar
P.S. Przypominam, że to tylko lista jadących przez Tychy. Lista wszystkich jest w pierwszym poście i nie trzeba jej kopiować!
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Ehh... ale żałuję że nie mogę się zjawić, ponieważ jeszcze nie zdążyłem zarejestrować mojej alfy po sprowadzeniu, wrrr... ale praca, praca, praca i brak czasu![]()
No i niestety , zaś DZIARU dał Du**
Niestety nie mogę zaś odwiedzić tych pieknych stron w swietnym towarzystwie a powodem jest ta moja nieszczęsna praca inz. w poniedziałek mam oddać a ostatnie 15 stron idzie jak krew z nosa. I muszę jednak posiedzieć i to skonczyć i tylko modlić się aby promotor nie burzył bo w czwartek muszę oddać pracę ostatecznie
![]()
aaaaajjjjjjjj Pizd*** ze mnie![]()
Ja tez bedeprzyjade do tych jako 14
ze znajomym bede
![]()
bede sie zucal w oczy ;P bo bez kawalka tylu
hahahha
Pozdrawiam![]()
mam pytanie dlaczego jeszcze nie jestem na liscie???
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV