No więc nikt się nie powinien burzyć, że dla połowy Europejczyków Polacy to brudasy i złodzieje, przecież każdy może robić, co chce i reprezentuje tylko siebie...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Oj koledzy... przeczytałem cały temat i powiem Wam szczerze, że czasem każdy powinien odpuścić... I właśnie to świadczy o naszym poziomie.
Jeżeli kolega włożył x zł w body, y zł w różową tapicerkę, r zł w chromowane kołpaki to możecie to komentować w dziale, który jest do tego przeznaczony... I tam jest to dozwolone oczywiście w granicach dobrego smaku!
Z tego co czytam, kolega założył temat aby opisać swoją nieciekawą sytuację i wyjaśnić, dlaczego go nie było na spocie w Bielsku-B. choć miał być. Był inny temat do komentowania wyglądu i samej 156 V6.
[Swoją drogą mod powinien wystawić co najmniej dwa warn'y dla Was chłopaki, bo przesadziliście. Można wypowiadać swoje zdanie i bolączki do kogoś na PW, nie koniecznie na forum.]
A co do samego tematu:
Masz chłopie serce i kasiore (albo dobry kredyt w banku), bo niejeden by z nerwów prędzej zezłomował aniżeli napirawiał i dalej cieszył się jazdą.
Tak więc życzę Ci, żeby wszystko już Ci sprawnie funkcjonowało, od podświetlenia zapalniczki przez przepustnicę, rozrząd aż po zawieszenie.
Jak się uda, to będę w sobotę, choć z czasem u mnie bardzo kiepsko ostatnio.
I tak na podumowanie: pomyślcie, czy uważacie się za prawdziwych Alfisti? Oczywiście nie kieruję tego do nikogo konkretnie, kogo ukłuje przyzwoitość ten będzie wiedział , że to do niego!
Pozdrawiam i życzę wszystkim pięknego weekendu, bo zapowiada się pogoda super,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
W którym momencie ja mu docinałem? Od początku mi chodzi o przeinwestowanie w złe obszary samochodu i skutki tego wszystkiego.
---------- Post dodany o godzinie 16:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:50 ----------
W kwestii AR będziesz mógł powiedzieć, że dużo widziałeś i wiesz jeśli zrobisz nimi choć połowę kilometrów, które ja zrobiłem i przejdziesz taką "szkołę życia", której ja doznałem na początku mojej przygody z tą marką a było to ponad 10 lat temu... Natomiast pisząc o zmianie paska co 100tyś tylko dajesz dowód na Twoją znikomą znajomość tematu. Jest tutaj kilku takich co myśleli podobnie i między innymi mnie posądzali o paranoję jeśli mówiłem o zmianie co 50-60 tyś a potem szukali tanich zaworów i tym podobnych części potrzebnych do remontu silnika po awarii paska rozrządu. Rozsądnie jest zmienić pasek po zakupie auta jeśli nie masz pewności o jej zmianie przez poprzedniego właściciela a takiej pewności nie miałeś co można przeczytać w jednym z Twoich postów i na konsekwencje nie czekałeś długo.
Odnośnie lansu, to niech mi ktoś wytłumaczy po co komuś takie mocno rzucające się w oczy zderzaki i inne dodatki jeśli nie na pokaz? Przecież to nie ma innego uzasadnienia.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 11-06-2010 o 16:03
To co miałem odpisać,pomyślałem tylko.Przynajmiej nie mam bana.
Teraz kolega Przemoc13 poszerzył znajomość tematu.Kolejny pasek założy po 60 tys km.
Nauka na błędach jest najbardziej skuteczna.
No to wytłumacze:kolega Przemoc zanim wsiądzie do auta,lub jak już z niego wyjdzie,stanie obok niego,popatrzy,powie:podoba mi sie,takie auto własnie chciałem mieć.Jest tylko moja.Przecież pisał już to nie raz.To właśnie jest uzasadnienie.
Proste ,jeden sobie kupi dżinsy oryginalne za 600 a drugi za 40 zł ,BO TEMU SIĘ PODOBAJĄ TAKIE A INNEMU TAKIEalbo inny założy jedną skarpetkę białą a drugą czarną bo tak mu się podoba
![]()
kurcze napiszcie cos o mojej szkocie plisssssss
---------- Post dodany o godzinie 23:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:57 ----------
mam riposte na cd ?
zdradze wam ostatnią litere![]()
jest to litera?????
J .
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()