Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdrowienia dla niebieskiej 155 na klubowych ramkach, za która zaparkowałem dziś na parkingu Galerii Kazimierz o godz. 12. Kto z forum ,przyznać sie![]()
Today we are living our future memories..
Mdx?
---------- Post dodany o godzinie 21:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:25 ----------
Tak jest:-D czerwona i szara.A pamietam,ze ''ktos'' ma/mial wjazd i parkowal kiedys 155 niedaleko Metalodlewu.Mam nadzieje,ze nie widziales dzisiaj czerwonej? masakra,jest tak brudna,ze pofatyguje sie za tate i ja umyje:-D
a u mnie to chyba sam jestem macham kiwam i nic
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Ja też już przestałem.
W czwartek zrobiłem trasę Rybnik-Warszawa-Rybnik. Na spotkanych kilka AR ani jednego znaku pokoju.
Zlewam to.
Pozdrowienia dla błękitnej 147 na rej KWA... widzianej dzisiaj na drodze nr 44 odcinek Bieruń - Tychy. Jechałem ciemnym sportwagonem z przyczepką.
ja pozdrawiam Sliczna pania spotkana dzisiaj kolo placu w wieliczce, rej KMY60..![]()