Witam mam pytanie ,Co to jest supercharger?
Witam mam pytanie ,Co to jest supercharger?
Supercharger to silniki Jaguara głownie XKR i XJR doładowane sprężarką są też silniki ,,superblower " ale to inny producent i inna bajka a jak wam się widzi Marka ,, Aston Martin " ?? bo według mnie super wozy tej marki chociaż nie na nasze kieszenie .
Aston Martin cenowo to przerost formy nad treścią ;// , ale jeśli chodzi o wygląd i wykończenie to wzór do naśladowania.
No no, Aston moglby z powodzeniem uchodzic za wloskie auto :wink:
Za to nowy Jaguar xk troche mnie rozczarowal. Taki Aston ale na ograniczonym budżecie ;//
Po Łodzi jeździ DB9 na niemieckich blachach, często można go zobaczyć koło manufaktury. Zgadzam się że auto jest po prosstu bajeczne, ale aż serce się kroi gdy musi jeżdzić po naszych dziurawych drogach-szczególnie na przejeżdzie przez tory na zachodniej przy lewoskręcie do manufaktury( Łodzinanie wiedzą o czym piszę)...
Podro
Raczej cena ma być zapora przed tym, aby Aston nie stał samochodem dla "mas"Napisał marcins737
![]()
Pytałem o supercharger poniewaz Alfa z która posiada na tylnej klapie napis SUPER jest na superchargerze , lecz niewiedzialem co to jest ten supercharger .Teraz już wiem Dzięki wszystkim za odpowiedż :wink: