Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: supercharger

zdziba
    Gość

Domyślnie supercharger

Witam mam pytanie ,Co to jest supercharger?

Thomas
    Gość

Domyślnie

Supercharger to silniki Jaguara głownie XKR i XJR doładowane sprężarką są też silniki ,,superblower " ale to inny producent i inna bajka a jak wam się widzi Marka ,, Aston Martin " ?? bo według mnie super wozy tej marki chociaż nie na nasze kieszenie .

AR_33
    Gość

Domyślnie

Aston Martin cenowo to przerost formy nad treścią ;// , ale jeśli chodzi o wygląd i wykończenie to wzór do naśladowania.

Rosik
    Gość

Domyślnie

No no, Aston moglby z powodzeniem uchodzic za wloskie auto :wink:
    Za to nowy Jaguar xk troche mnie rozczarowal. Taki Aston ale na ograniczonym budżecie ;//

Wasal
    Gość

Domyślnie

Po Łodzi jeździ DB9 na niemieckich blachach, często można go zobaczyć koło manufaktury. Zgadzam się że auto jest po prosstu bajeczne, ale aż serce się kroi gdy musi jeżdzić po naszych dziurawych drogach-szczególnie na przejeżdzie przez tory na zachodniej przy lewoskręcie do manufaktury( Łodzinanie wiedzą o czym piszę)...
    Podro

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marcins737
    Cytat Napisał AR_33
    Aston Martin cenowo to przerost formy nad treścią ;// , ale jeśli chodzi o wygląd i wykończenie to wzór do naśladowania.
    design kosztuje

best things r not 4 free
    Raczej cena ma być zapora przed tym, aby Aston nie stał samochodem dla "mas"

zdziba
    Gość

Domyślnie

Pytałem o supercharger poniewaz Alfa z która posiada na tylnej klapie napis SUPER jest na superchargerze , lecz niewiedzialem co to jest ten supercharger .Teraz już wiem Dzięki wszystkim za odpowiedż :wink:

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia