Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Temat: Małopolski klub Alfa Romeo

A_s_m_O
    Gość

Domyślnie

Malopolski klub - rejestruje sie kto chce i niewazne skad jest (chodzi o to ze mozesz sie zarejestrowac nawet jesli mieszkasz w Swinoujsciu , lecz co Ci to da skoro w wiekszosci tematow i tak nie bedzie sensu bys zabieral glos gdyz beda one realizowane pomiedzy ludzmi ktorzy widuja/spotykaja sie na spotach, znaja sie lub poprostu mieszkaja niedaleko czyt. MALOPOLSKA)

a. znamy okolice wiec spotykamy sie nie TYLKO W KRAKOWIE (kazdy zna napewno jakies w miare konkretne i ciekawe msce wiec nie wazne czy bedzie nas na forum 5 czy 100 bo akurat te kilka osob tam pojedzie)

b. niektorym moze ciezko jest sie zaadaptowac (np. na cyklicznych spotkaniach znacie sie dosc dobrze, a czasami tylko pojawia sie ktos nowy. Mi osobiscie np. nie chce sie stac jak ciolek i patrzec jak wy tam rozmawiacie ze soba az w koncu jeden zauwazy i powie chodzcie do tego nowego ??? )

c. nikt nikomu laski nie robi, kto nie chce niech sie nie rejestruje, mozna sie udzielac tutaj na forum w kazdej sprawie nawet jakiegos spotkania itp. ale mi osobiscie wystarczy jak bede znal te kilka/kilkanascie osob ktore sa zawsze pod tele i czasami jak przyjdzie mnie ochota w piatek wieczor zrobic jakis grill to dzwonie i kto moze przyjezdza

d. po co robic stronke/forum dla "południowców" skoro tutaj jest taki dzial ???
    wtedy bedzie to wlasnie niepotrzebne powielenie alfaholikow badz innego portalu
    Ostatnio edytowane przez A_s_m_O ; 05-06-2010 o 10:37 Powód: trudno sie czyta

Użytkownik Pirat drogowy Avatar szykaz
    Mieszka w
    KSU
    Auto
    159

Domyślnie

A_s_m_O wyjaśnij wszystko bardzo dobrze, zostajemy przy małopolskim klubie AR, jeśli wypali to wypali, jeśli nie trudno. Myślę, że wkrótce rozpocznę pierwsze prace :]

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał A_s_m_O Zobacz post
    (np. na cyklicznych spotkaniach znacie sie dosc dobrze, a czasami tylko pojawia sie ktos nowy. Mi osobiscie np. nie chce sie stac jak ciolek i patrzec jak wy tam rozmawiacie ze soba az w koncu jeden zauwazy i powie chodzcie do tego nowego ??? )
    ale tak samo będzie na spotach z klubu małopolskiego, zawsze będzie ktoś nowy
    sprawa ma się tak, że to nowy powinien podejść do tych starych tutaj kolejny klub nic nie pomoże...

c. nikt nikomu laski nie robi
    to racja przynajmniej jeśli dochodzi do takich czynów to poza publicznością

A_s_m_O
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna Zobacz post
    ale tak samo będzie na spotach z klubu małopolskiego, zawsze będzie ktoś nowy
    sprawa ma się tak, że to nowy powinien podejść do tych starych tutaj kolejny klub nic nie pomoże...
    nie bedzie tak samo, jak to sie mowi "sami swoi"
    mialem bmw e36 i merca w202 i wiem ze takie male spociki lepiej wypadaja jak te duze(jesli wogole cos wypala to raz na 2 - 3 miechy)
    istnieje takze taka opcja ze bede mial qmpli z golfow i beEmek (konkretni goscie) i nie chce jakiegos buraczenia za plecami tak wiec wole mniejsze grono, oczywiscie moge sie z wami spotkac, jednak mowie krakow odpada bo mnie nie cieszy ogladanie tego samego miasta nie dosc ze w pracy po 12h to jeszcze po godzinach roboczych

beda rozne autka, rozne tematy, ROZNA sceneria i o to chodzi
    mozna cos zjesc, poscigac sie, a jesli mi przyjdzie zorganizowanie spocika to nawet sie wykapac w rzece tylko niech ta popowodziowa woda zejdzie

Th3moon
    Gość

Domyślnie

Witam my mamy w Krakowie takowe coś co zwie się ekipa południe spotykamy się raz w tygodniu w czwartki jak coś to zapraszam www.ekipapoludnie.pl i jestem jak najbardziej za utworzeniem AR Kraków

Larry
    Gość

Domyślnie

po to sa spoty co ktorąś tam środe, gdzie jest nas ostatnio kilku (rekord chyba 17 alf) zeby mozna bylo sie poznac i chwile pogadac, zeby na wiekszych spotach nie było potem z tym problemu

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

ja to wogóle tego tematu nie rozumie. Strach napisać ale zgadzam sie w 100 % z bimskim. Na starcie juz gosc nabija sobie ludków na swoje forum kosztem alfohalików. Mało komuś regionalne podforum na AH ?
    AsmO masz problemy z komunikacjaczy jak ?Potrzebujesz stworzyc swoje forum żeby poznać ludzi z regionu zamiast włożyć odrobine wysiłku i przyjechać na cykliczny, regionalny itp itd ? Co za problem żebys na AH założył temat ze robisz spota np w myślenicach w nowym targu w czorsztynie czy gdzie tam wolisz ? Co za problem żebyś napisał na AH ustawka tu i tu o tej i tej ścigamy sie. Nie rozumie po co chcesz robić coś co juz jest ? Mało tego jest i to w dwóch odsłonach bo nie zapominajmy o alfaclubie.....

I teraz sie pytam po co to komu. Najlepiej niech mod wywali ten temat bo działa to na niekrzyść AH.
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Mieszka w
    KSU
    Auto
    159

Domyślnie

Nie chodzi mi absolutnie o nabijanie ludków kosztem alfaholików. Sam czesto odwiedzam ten serwis, to dzieki niemu poznałem opinie o Alfach, zakochałem sie w nich i dzisiaj już wiem, że jeśli samochód to tylko Alfa. A temat założyłem tylko dlatego, żeby poznać Waszą opinię, co o tym myślicie. Na dzień dzisiejszy i tak stroną chyba nie bede mógł sie zajać, bo miałem mały wypadek i mam teraz dość sporo na głowie.

A_s_m_O
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał LIGAR Zobacz post
    Nie rozumie po co chcesz robić coś co juz jest ? Mało tego jest i to w dwóch odsłonach bo nie zapominajmy o alfaclubie.....

I teraz sie pytam po co to komu. Najlepiej niech mod wywali ten temat bo działa to na niekrzyść AH.
    ten tekst jest w stylu:
    "Nie rozumiem po co robia nowe modele samochodow, skoro istnieja juz stare sprawdzone pojazdy."

Wystarczy by na takim forum wypowiadaly sie i aktywnie dzialaly(czyt. spoty,grile,wspolne wyjazdy) 3-4 osoby i juz spelnilo by swoja role.

JESZCZE RAZ powtorze ze nikt nikogo nie zmusza do wchodzenia tam, kto bedzie szukal ludzi z najblizszej okolicy tam ich znajdzie.

Ja nie mam problemow z nawiazaniem znajomosci, ale jak powiedzialem mam nudnosci na mysl o spotkaniu w krk, a dalsze wyjazdy odpadaja bo niestety ogranicza mnie PRACA!
    (ale jesli bedziesz szukal dalej problemu ze po pracy moge przyjechac to informuje iz pracuje od 12 w nocy do 15 od poniedzialku do soboty wlacznie)

Ale coz jak narazie temat jest zamkniety bo kolega nie bardzo ma czas. Pozdro

Mieszka w
    KSU
    Auto
    159

Domyślnie

Ale coz jak narazie temat jest zamkniety bo kolega nie bardzo ma czas. Pozdro
    no teraz akurat chwilę czasu mam. Posiedziałem trochę nad lapaczem no i w sumie wersję próbną serwisu zrobiłem, teraz jest ona w fazie testów, brakuje między innymi grafiki, dlatego jeśli ktoś byłby chętny do pomocy, szczególnie przy graficę to proszę o kontakt ze mną na PW.