Od kilku dni nie działa mi pilot , wymieniłem baterie , pojechałem do elektryka sprawdził kluczyk i stwierdził że nie daje żadnego sygnału i tyle . Co mozna z tym zrobić?
Od kilku dni nie działa mi pilot , wymieniłem baterie , pojechałem do elektryka sprawdził kluczyk i stwierdził że nie daje żadnego sygnału i tyle . Co mozna z tym zrobić?
pewnie uszkodzony masz kolego switch, idzie go rozebrać wyczyścic i poskładać. Ja tak zrobiłem i działa.
nie wiem w jakim stanie masz kluczyk. w moim jest lekko przedziurawia gumka dostaje sie pod nią bród i co jakiś czas muszę go rozbierać i czyścić najlepiej malutką igiełka na tym drobnym mechaniźmie. gdzie ten guziczek ma za zadanie dotknąć blaszki jest tam taka dziurka gdzie można dostać się czymś malutkim i wygrzebać te paprochy. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 21-06-2010 o 08:43
Podpinam się do pytania. u mnie działał normalnie w końcu z dnia na dzień przestał. nie świeci dioda, a wymiana baterii nic nie daje.
Przy kluczyku mam drugi pilot i on chodzi normalnie z tym, że składają się lusterka, a nie chce ich cały czas składać bo w końcu padną...
nie wiecie co z tym zrobić?
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 21-06-2010 o 21:09