Jak będziesz nad morzem w wakacje to wpadnij. Pomogę Ci.
Jak będziesz nad morzem w wakacje to wpadnij. Pomogę Ci.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
no witam to milo z twojej strony szkoda ze tak daleko nad morze jade ale srodziemne , jakby to bylo troche blizej tobym podjechal niewiem kiedy rozwiaze ten problem narazie dalem se spokój bo mam chec wyrwac ta zmieniarke i rozwalic pozdro
Nie wiem co Ci kombinował ten elektryk , ale powiem Ci tak aby ICS zobaczył zmieniarkę musi być bezwzględnie połączona tym oryginalnym kablem sprawnym i jednocześnie posadowiona i przykręcona do tej aluminiowej konstrukcii , poniweaż z niej bierze masę także.
no zmieniarka byla na orginalnym miejscu i kompletnie nic niereagowala elektryk podlaczyl mase innym kablem to przynajmniej mozna bylo wyciagnac magazynek i wlozyc ale i tak wyskakiwalo ,,no cd player,, ?
Chcę kupić zmieniarkę do swojego sreberka tylko nie wiem jaką, bo mam kable juz w bagażniku są to 2 razy cinc i jeden jakiś dziwny blokowy. A wszystkie zmieniarki jakie oglądam maja kabel 13 pin. Nie wiem czy jest jakaś zmieniarka na moje kable a wiem że na 100% była w tym aucie. Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie proszę o pomoc. Pozdro dla wszystkich.![]()
Szczerze, to bym sobie odpuścił zmieniarkę i kupił "Luodlinka" z kablem. Zmieniarki kosztują spore pieniądze i są strasznie czułe na punkcie "polskich" dołów :-). Pozdr
co to loudlink?
Wpisz w wyszukiwarce słowo "loudlink" i będzie wszystko jasne. Krótko mówiąc to emulator zmieniarki cd w alfie na karty SD. Pozdr
Do Twojego auta podejdzie tylko oryginalna zmieniarka o innych zapomnij przerabiałem temat. Zatem używka albo nówka , koszt używki jakieś 200 zł nówka w salonie 2400 zł.
Z używkami uważaj czy mechanizm tłumiący drgania jest nie wybity , jeżeli przerywa na bele wstrząsie to nie kupuj. Ja kupiłem używkę za 150 zł i jak na razie śmiga.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie sprzedam moją, w pełni sprawną, oryginalną zmieniarkę. Cena 400, Info na PW