hmm...myslalem ze to VALEO jest drozsze...
hmm...myslalem ze to VALEO jest drozsze...
Kolego spokojnie za ok 2100 PLN można już taki zestaw Valeo kupić (dwumas+zestaw sprzegła). Pracuje w hurtowni motoryzacyjnej i mamy nawet kilka takich kompletów na pólce.
Więc cena 2500-3500 za samo koło dwumasowe to jakaś porażka.
Pzdr
nonono, jesli zmieszcze sie w tych cenach o ktorych mowisz to juz spoko (nadal nie rozumiem dlaczego w UK jest tak drogo ale niewazne bede dochodzil tego pozniej) i pisze sie na taki zestaw.
jestes aktywnym sprzedawca na allegro lub gdziekolwiek gdzie moglbym dokonac tranzakcji?
Wgłębiłem sie w to trochę teraz i w sumie moze trochę sie zagalopowałemZestaw sprzegła na pewno bedzie pasował natomiast dwumas który sprawdzałem jest do mniejszych mocy 140-150 KM i na tą chwilę nie mam wystarczającego narzędzia by potwierdzić czy będzie taki sam jak do 175 KM. Musimy poczekać z tym do jutra, sprawdzę to w pracy w lepszym programie.
Sorki za zamieszanie
Jutro odezwę sie co ustaliłem.
Pzdr
spoko rozumiem i czekam na info
widze ze koledze nie udalo sie sprawdzic...szkoda
Udało udało, tylko nie miałem czasu wczoraj tu zajrzeć. Z tego co mówi najświeższy katalog Valeo to koło dwumasowe jest identyczne jak w słabszych wersjach wiec cena jaką podałem wcześniej jest jak najbardziej realna.
Pzdr
dobra dzieki
w takim razie zaczynam zakupy, odswieze temat jak bedzie juz zamocowane kolo i sprzeglo
p.s. dzwonilem jeszcze do innej firmy sprzedajacej czesci samochodowe w UK, konkretnie do EURO CAR PARTS, powiedzieli mi ze dwumas do mojego auta kosztuje 760£ czyli okolo 3700zl firmy LUK...takze jak ta cala akcja dwumas-sprzeglo zamknie mi sie w granicach 2000zl to bede happy
pzdr i dzieki wszystkim za zainteresowanie
Gdybyś był w PL mógłbym załatwić Ci taki komplet natomiast jeśli chodzi o UK to ciekawe jakie są koszty wysyłki??
Pzdr
powiem jakie sa koszty poniewaz czesto wysylam w te i druga strone
15£ do 15kg a pozniej za kazdy kg - 1£
podjedzie gosciu pod dom zabiera paczke i dowozi pod wskazany adrespelny luxus