również dokładam się do życzeń - STO LAT MŁODEJ PARZE !!!
wszystkim obecnym również dziękuję za bardzo mile spędzony dzień... i mam nadzieję, że z większością znów się spotkam np. na zlocie we wrocku!!!
również dokładam się do życzeń - STO LAT MŁODEJ PARZE !!!
wszystkim obecnym również dziękuję za bardzo mile spędzony dzień... i mam nadzieję, że z większością znów się spotkam np. na zlocie we wrocku!!!
po mojemu było super , orszak pełną gębą i bez przygód
dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na prośbę o "pożegnanie kawalera"
mały bałaganik tylko wyniknął z tą kiełbasą![]()
- ale ostatecznie zjadłem kawał weselnego wuszta
Roger - zgłoś się po zice % do Adamsa
Pyjter - mom coś dlo ciebie tak jak obiecałem
Majkel - dla ciebie też mam
Gopcio - dycha![]()
czekamy teraz na wyniki twórczości operatora kamery - chyba będzie niezły klipbo tyle ujęć przejazdu młodego i młodych razem to chyba na żadnym ślubie nie widziałem
p.s.
weselna dobra
ostatecznie szkoda chłopa
ale co ma mieć lepiej niż ja
jeszcze raz wszystkiego
naj naj
dla Młodej Pary
i szykujcie jakiś wózek
bo bocian już czekał po drodze na salę
wszyscy widzieli
Żałuję, że nie mogłem dłużej zostać, ale niestety mój grafik, skubany, był dziś dosyć napięty...
Co do całej akcji to faktycznie rewelka wszystko wyszło. Się Bocian spisał w roli koordynatora, bez dwóch zdań - chłop biegał, skakał, latał, pływał co by ogarnąć tą całą alfaholikową procesję. Nawet kilka popisów strzelił na szosieTakże dzięki Bociek!
Tylko tej weselnej mi przypadkiem nie wypij, się zgłoszę przy okazji
A Wam, Korczowie, życzę wszystkiego co najlepsze - zdrowia, szczęścia i, co najważniejsze, aby Wasza nowa wspólna droga pozbawiona była jakichkolwiek zakrętów.
Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia znowu!![]()
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 27-06-2010 o 10:27
To ja tez dziekuje wszystkim za mile spędzony dzień i dołączam sie do życzen. Sto lat i wszystkiego dobrego MŁODEJ PARZE .!!
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Skończyłem robote o 18.45... (bo konwój z bankomatami miał stłuczke w Tychach i kupa) a musze na nich czekać aż wrócą i odebrać bankomaty....
Także nie było już sensu dzwonić :/ cała sobota z dupy tylko można było wrócić i wypić piwo przy meczu
Najlepszego jeszcze raz dla młodej pary![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Drodzy koledzy i kolezanki dziekujemy za tak liczny przyjazd,bylo super !
wpis krotki bo lecimy na poprawiny...Bajooooo(a teraz zimny browar) kto ma ochote to zapraszam pod sale to wyjde i piwkiem poczestuje .... ZAPRASZAMY
![]()
Panowie może dodacie kilka zdjęć chętnie zobaczyłbym siebie w innym świetle![]()