Ludzie .... co z wami? Zdjęcie 2 jest najsłabsze w czerwcu 0 wartości artystycznych. Czy oceniacie zdjęcie czy ryzyko urwania spojlera?
Jestem artystą i zawodowym fotografem. W tej fotce nie ma nic poza zakopaną w trawie furą, piękną i czerwoną.
Jak gość pisze, że … „3. Ładne auto - otoczenie z dupy...”
A potem, że…. „5. Trochę mi to wioską zajeżdża...
To sorrki ale ……..wszystkoooo opada.
Jeżeli ktoś nie ma poczucia humoru to chyba ALFĘ ROMEO dostał na złomie albo w spadku od złośliwego stryjka.
Fotki:
1. Świetne niebo. Niedoświetlony bok. Wrażenie B.dobre ładna FOTKA
2. Fatalna kompozycja. Tył wyjeżdża poza kadr. Ciekawa kaskada z kamieni w tle …smutek. Gratuluje determinacji i odwagi. Za to wysoka ocena.
3. Piękne autko.
4. Świetne zdjęcie. Technicznie najlepsze. Gdyby było faktycznie w ruchu to zawodowstwo. Ale widać ze tło blurowane w Photoshopie… ale za to też Gratul.
No a Brera… jedyna którą wziąłbym za moją 159-tkę. Lusterka – Dzieło sztuki!
5. Ja zrobiłem. Mam Kumpli z BM-kami trochę rywalizujemy. Miało być śmiesznie ale …….. Wiocha nie kuma. Spotkałem Gościa który opowiadał mi o Alfie 159 z silnikiem BMW, to mnie zainspirowało.
Zapraszam na mój album tam znajdziecie porządne fotki.
6. Najlepsza kompozycja. Odważne pionowe ujęcie.
redek2ed umie patrzeć wyżej czubka nosa. Piękna architektura ale akurat ta Alfka najmniej mi się podoba. Zdjęcie najlepsze.
7. Lepsze od 1-szego, gdyby np. miało ujęcie z trzeciego. A tak to jest fotka felgi i lampy nie ALFKI. Niebo oczywiście super.
Turtil przeczytaj 2 razy to zrozumiesz
---------- Post dodany o godzinie 00:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:13 ----------
A tak swoją drogą Karol88 w awatarze dał 100 razy lepsze zdjęcie z tej samej sesji.