Zobacz wyniki ankiety: które zdjęcie uważasz za najlepsze?

Głosujących
256. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • nr 1

33 12.89%
  • nr 2

97 37.89%
  • nr 3

27 10.55%
  • nr 4

41 16.02%
  • nr 5

30 11.72%
  • nr 6

15 5.86%
  • nr 7

13 5.08%
Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Temat: Zdjęcie miesiąca - czerwiec

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    a

Domyślnie

Ludzie .... co z wami? Zdjęcie 2 jest najsłabsze w czerwcu 0 wartości artystycznych. Czy oceniacie zdjęcie czy ryzyko urwania spojlera?
    Jestem artystą i zawodowym fotografem. W tej fotce nie ma nic poza zakopaną w trawie furą, piękną i czerwoną.
    Jak gość pisze, że … „3. Ładne auto - otoczenie z dupy...”
    A potem, że…. „5. Trochę mi to wioską zajeżdża...
    To sorrki ale ……..wszystkoooo opada.
    Jeżeli ktoś nie ma poczucia humoru to chyba ALFĘ ROMEO dostał na złomie albo w spadku od złośliwego stryjka.
    Fotki:
    1. Świetne niebo. Niedoświetlony bok. Wrażenie B.dobre ładna FOTKA
    2. Fatalna kompozycja. Tył wyjeżdża poza kadr. Ciekawa kaskada z kamieni w tle …smutek. Gratuluje determinacji i odwagi. Za to wysoka ocena.
    3. Piękne autko.
    4. Świetne zdjęcie. Technicznie najlepsze. Gdyby było faktycznie w ruchu to zawodowstwo. Ale widać ze tło blurowane w Photoshopie… ale za to też Gratul.
    No a Brera… jedyna którą wziąłbym za moją 159-tkę. Lusterka – Dzieło sztuki!
    5. Ja zrobiłem. Mam Kumpli z BM-kami trochę rywalizujemy. Miało być śmiesznie ale …….. Wiocha nie kuma. Spotkałem Gościa który opowiadał mi o Alfie 159 z silnikiem BMW, to mnie zainspirowało.
    Zapraszam na mój album tam znajdziecie porządne fotki.
    6. Najlepsza kompozycja. Odważne pionowe ujęcie.
    redek2ed umie patrzeć wyżej czubka nosa. Piękna architektura ale akurat ta Alfka najmniej mi się podoba. Zdjęcie najlepsze.

7. Lepsze od 1-szego, gdyby np. miało ujęcie z trzeciego. A tak to jest fotka felgi i lampy nie ALFKI. Niebo oczywiście super.
    Turtil przeczytaj 2 razy to zrozumiesz

---------- Post dodany o godzinie 00:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:13 ----------

A tak swoją drogą Karol88 w awatarze dał 100 razy lepsze zdjęcie z tej samej sesji.

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Margor nie wiesz że o gustach się nie dyskutuje? Jednemu się podoba kompozycja, innemu kolor trawy. Jednak w tym konkursie postawliśmy na demokrację i wygrywa ten za którym będzie większość
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Auto
    a

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    Margor nie wiesz że o gustach się nie dyskutuje? Jednemu się podoba kompozycja, innemu kolor trawy. Jednak w tym konkursie postawliśmy na demokrację i wygrywa ten za którym będzie większość
    Ja to rozumiem i akceptuję. Mam co najmniej 10 fotek które są lepsze ale wystawiłem swój montaż dla zabawy.
    Nie akceptuję wieśniackich komentarzy obrażających autora. Świadczą jedynie nim samym i psują zabawę.

Użytkownik Ogier
    Auto
    147

Domyślnie

Cytat Napisał Margor Zobacz post
    Ja to rozumiem i akceptuję. Mam co najmniej 10 fotek które są lepsze ale wystawiłem swój montaż dla zabawy.
    Nie akceptuję wieśniackich komentarzy obrażających autora. Świadczą jedynie nim samym i psują zabawę.
    Widzę, że nie potrafisz przyjąć krytyki...

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

6. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Najlepsza kompozycja. Odważne pionowe ujęcie.
    redek2ed umie patrzeć wyżej czubka nosa. Piękna architektura ale akurat ta Alfka najmniej mi się podoba. Zdjęcie najlepsze.
    Dzięki Margor lejesz miód na moje serce a i żonie miałem się czym pochwalić hehe
    Ale fakt jest taki że to już 2 miesiąc z rzędu kiedy zajmuje ostatnie miejsce (jak narazie) więc może do końca roku uda mi się przedrzeć na salony

Auto
    a

Domyślnie

Cytat Napisał turtil Zobacz post
    Widzę, że nie potrafisz przyjąć krytyki...
    Przeczytaj w słowniku co to krytyka.
    Wybacz ja nad tym siedziałem chwilkę, jako artysta wiem że nie jest to dzieło sztuki ale nie jest też wiochą. Nie obrażaj kolegów. Chyba, że jesteś użytkownikiem BMW i mój żart też Cię obraził. Wtedy to ja Cię sorrki!
    Ostatnio edytowane przez Margor ; 01-07-2010 o 13:07

Użytkownik Znawca Avatar pafka
    Mieszka w
    Jaworzyna Śląska
    Auto
    Alfa GT

Domyślnie

4. Świetne zdjęcie. Technicznie najlepsze. Gdyby było faktycznie w ruchu to zawodowstwo. Ale widać ze tło blurowane w Photoshopie… ale za to też Gratul.
    Cieszę się, że znalazł się ktoś kto wie, że zrobić takie zdjęcie nie jest wcale tak łatwo.
    Jak przeczytałem Twoją opinię, od razu zadzwoniłem do żonki (która jest autorem tej fotki), czytam jej co i jak, a jej od razu ciśnienie leci do góry: "Jak to gdyby było faktycznie w ruchu? Co za gdyby, to ja kilka godzin biegam z aparatem za samochodem, a ktoś wątpi czy to czasem nie dzieło photoshopa?". Tak więc na wyraźne żądanie mojej żonki potwierdzam autentyczność fotki - zdecydowanie jest to zdjęcie w ruchu.
    Auto jechało z prędkością 60-70 km/h, a czas naświetlania zdjęcia to 1/50 s. Fotografią motoryzacyjną zajmujemy się od niedawna, od ponad roku, ale jakieś podstawy mamy już ogarnięte, a wszystkie nasze siły skierowaliśmy na panoramowanie - nie ukrywam, że strasznie nas to rajcuje...
    Co do blurowania (przypuszczam, że chodzi o rozmycie - nie bardzo ogarniam te photoshopowe terminy), to też nie jest to efekt photoshopa - a fotka jest dokładnie taka jak wyszła z aparatu - poza aparatem jedynie została wykadrowana.
    W linkach niżej można zobaczyć inne fotki naszych aut - spora ich część to właśnie panning.

http://www.autocentrum.pl/awc/pafka/...-brera-2009-2/
    http://www.autocentrum.pl/awc/pafka/opel-tigra-1997/

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

hehe epic fail Margor
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

ViP Maniak resoraków Avatar Eliza 19760522
    Mieszka w
    Poznań, Poland
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

Dla mnie 2 jest fenomenalne!!Gratuluje pomysłu!
    Eliza,pozdrawiam!!!

Użytkownik Ogier
    Auto
    147

Domyślnie

Nie jestem fanem ani zagorzałym antyfanem konkretnych marek aut, lecz po prostu stwierdzam, że dla mnie ten emblemat na ślimaku stanowi bezguście, określiłem to mianem "wiochy", może nieco na wyrost bądź zbyt mocno, jeśli to Cię tak wzburzyło to przepraszam. Rozumiem, że jesteś artystą i znasz się lepiej na fotografii od większości userów tego forum, lecz niestety - dla nas, tych co tylko oceniają zdjęcie przez pryzmat - fajne, brzydkie, ekstra i nie wgłębiają się w szczegóły - jak widać po sondzie numer 2 jest najładniejsze, ale fajnie, że potrafiłeś wytknąć jemu błędy. Chwała Ci za to.