Ja jakby co nie jestem na forum aktywny ale jutro jadę![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Krystian.....pomysł jest otwarty od ostatniego spotkaniaczkamy tylko z karolą i pawłem na wolny weekend, zebys nie miał kursantów i możemy skoczyc....dzisaj nawet o tym z pawłem zamieniłem zdanie, ze moze faktycznie bysmy sie wybrali.
Rain sorry masz racje, zapomniałem o Tobie...faktycznie Ty jesteś zawsze za![]()
Fajnie, że sie jutro pojawisz.
Panowie to kiedy ten zlocik??
Świdnica | 3 lipca | sobota | godzina 18.30 | parking nad Zalewem
to jest tak że jak sobie przypominam swój pierwszy spot to też ciężko było mi się zdecydować, zebrać i podjechać.. obcy ludzie, nowe środowisko, co ja tam będę robił, co w ogóle można robić na takich spotach - takie sobie pytania zadawałem.. ale wsiadłem, podjechałem i spodobało mi sięmoja mama do tej pory nie może zrozumieć co ja w tych spotach widzę i co my tak takiego ciekawego robimy a ja w sumie nie potrafię jej do końca tego wytłumaczyć
![]()
no ale kurcze.. dzięki tym spotkaniom poznałem nowych znajomych, z częścią z nich kontakt zawiązał się dużo mocniejszy niż tylko na płaszczyźnie Alfa Romeo..także same zalety z takich spotkań
..i dlatego zachęcam do uczestnictwa, na prawdę zawiązują się ciekawe znajomosci
tu nikt nie gryzie
![]()
Witam, niestety dopiero odczytałem wiadomość o spocie, trochę za późno ale mam taką pracę...ale na pewno jak będzie czas to zjawię się w świdnicy, tymczasem pozdrawiam
również dziękuję za spocik, coś się wreszcie ruszyło7 aut to dobry wynik
mam nadzieję że za dwa tygodnie wypali kolejne spotkanie - grill w plenerze lub Adrenalina Park, tak jak była mowa
Śledźcie ten temat, na pewno wkrótce pojawią się jakieś co do tego konkrety
![]()