Dzieki dzis to sprawdze pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 13:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:15 ----------
Kurde mi ta klima nie dziala tak jak mowiles zrobilem i nic to samo :/
Dzieki dzis to sprawdze pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 13:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:15 ----------
Kurde mi ta klima nie dziala tak jak mowiles zrobilem i nic to samo :/
Kurde mam Caly czas ten problem kopci mi gdy szybciej jade albo dluzsza trase. zrobilem trase okolo 25 km jechalem tak z 120 gdy zwolnilem dojechalem do garazu patrze, a za mna znow ta chmura niebieskiego dymu. przypominam ze wymienialem turbo :/ pomocy ...
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 05-07-2010 o 19:29
Jesli ubywa oleju to turbo jest źle zregenerowane i puszcza olej, albo przed wymianą nie został wyczyszczony dolot powietrza
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
a jak jesli nie ubywa oleju i co teraz a to moze przepalic ? to co mowisz
Co do wyłączenia klimy to nie na MAX jak pisał kolega, tylko na AUTO czyli wykonujesz sekwencję: 0-Auto-0-Auto-0 . Jak coś poszukaj na forum bo było o tym.
Mozesz sciagnac rury dolotowe i zobaczyc czy tam plywa duzo oleju, mozesz to wszystko wyczyscic lacznie z intercoolerem, troche pojezdzic i zobaczyc czy dalej pluje wieksza iloscia oleju. Ale najwazniejsze to czy ubywa Ci olej jak kolega Maciek powiedzial, jesli tak to jak jestes pewien, ze silnik jest ok to jedz do nich z tym turbem niech poprawiaja, bo za taka cene jaka wzieli to nawet nie powinni nic marudzic.
Ostatnio edytowane przez llacoste ; 05-07-2010 o 00:02
Dzieki chlopaki no jutro bede dzialal jak cos bede sie kierowal do was z pytaniami to miejcie cierpliwoscpozdrawiam dobranoc