Cytat Napisał jackrussell Zobacz post
elbus, powiedz po co piszesz jakieś rady co należy robić skoro z byle pierdołą jedziesz do Swojego mechanika-"wyroczni" (jak to ktoś fajnie określił) jak np. z tymi wężami od benzyny...
Proponuję, by najpierw sprawdzić wszystkie bezpieczniki i jeśli znajdziesz spalony to zmień i po naładowaniu akumulatora sprawdzić czy do rozrusznika dochodzi napięcie... Jeśli dochodzi to musisz się zająć samym rozrusznikiem, żebyś nie musiał go "pukać kluczem do kół" :/
A jeśli nie ogarniasz tematu to jedź do mechanika, żebyś nie wyrządził więcej szkód...
jackrussell, nie kazdy ma czas zeby sobie samemu robic przy alfie.Niestety nie kazdy dysponuje tyle wolnym czasem,sa tez ludzie ktorzy nie pracuja tylko 40h/tydzien. Chodzac sobie od poniedzialku do piatku od 8 do 17.
Ja niestety pracuje na zmiany ktore sa mieszane,czyli wypada mi dniowka,potem popoludniowka lub nocka to nie ma sie tego czasu.
A jak sie trafi dzien wolny po nocce lub nockach to chcesz odsypiac.
A poza tym jackrussell czytales te tematy co pisalem,bo mam wrazenie ze nie czytasz za kazdym razem ze zrozumieniem lub mylisz pojecia.