zrzadełka takie małe chopcy zrzadełka![]()
zrzadełka takie małe chopcy zrzadełka![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
sory ale niemam przyjemnosci miec alfy w garazu ale auta ktore mialem mialy przewaznie lampy h4 :wink:Napisał rigobert
prosciej bedzie jesli napisze:zaloz porzadne zarowki jakies firmowe i bedzie swiecic dobrze.
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
i lachony na dysku we wsi można powyrywaćNapisał marcins737
Kto wie. Może nawet bardziej![]()
I to by było na tyle.Moderator zamyka temat,a my wymyślamy następny problem wokół którego rozgorzeje taka piękna dyskusja. :mrgreen:
Co do temperatury wytwarznej przez te ala Xenony, to prawda powinno byc odpowiednie szkło na lampie.... kiedyś klijent zamontował sobie taki zestawik do bmw... noi niestety trozku i się auto sfajczyło... :mrgreen: aa jesli chcesz miec światło kolorystycznie podobne do xenonów to zakup sobie żarówki, osram lub philips, i one bardzo ładnie świecą ...fakt faktem ż eto nie to ale zawsze to ładniej się prezentuje
![]()
Zaje...... dyskusja.![]()
![]()
![]()
Szczerze mówiąc myślałem kiedyś o zakupie takich świeczek, oczywiście nie mając jeszcze pojęcia jakie mogą być tego konsekwencje, ale tylko po to by lepiej widzieć to co jest przede mną. Na szczęście jak szybko ten pomysł wpadł mi do głowy, tak szybko z niej wypadł. "Krótka piłka" - czytać instrukcje swoich furek !!!
Bo jak jeden z drugim zaczniecie oślepiać innych to nie zdiwcie się jak kiedyś ktoś w Was wjedzie (z naprzeciwka oczywiście) a to będzie bolało.
PS. Przede wszystkim bezpieczeństwo, swoje i innych.
Pozdrowionka
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Panowie trzymajmy sie tematu - zakladac kseonoy czy nie?
ja sie nie znam, wiem ze i zolte siatelka i niebieskie mnie oslepiaja... lepiej najpierw zainwestowac w ustawienie swiatel a potem myslec nad poprawieniem widocznosci - bo chyba temu sluza kseonony?
lubie jezdzic w nocy - bo jest pusto, pod warunkiem, ze jakis burak w golfie mnie nie oslepi czyms niebieskim zoltym czy czerwonym - alfa145 (autorze tematu) chyba nie chcesz zeby inni kierowcy odbierali Cie za kogos takiego... prawda? wiec jak masz cos robic to rob to profesjonalnie.
w ustawienie świateł nie trzeba inwestować. Można to zrobic samemu z bardzo dobrym skutkiem.
Jak ktoś zainteresowany to niech się odezwie to powiem jak
A więc tak...
Jak już pisałem miałem C i E klase Mercerdesa. E miała xenon w orinale i świetnei to działało a w C założyłęm taki zestaw z allegro. Taki właśnie 8000C.
Nie dosyć że to świeciło prawie na niebiesko że aż nie przyjemnie to do tego raziło jak cholera. Zdemontowałem założyłem dobrą żarówkę i jest lepiej tzn. było.
Napewno dla innych użytkownikóe drogi no i dla mnie bo wiem że brechą świateł mi nikt nie pobije.
W to miejsce zainwestuj w dobrą żarówkę.
Mimo że mam ten zestaw na półce to w swojej 166 założyłem dobrą żarówkę a nie ten zestaw tych xenonów.
Pozdrawiam.