-
hm...ledy ładnie by wygladały...jakich mam szukac? jaki jest typ zarówki i jej wartosci? mówicie o tch punktowych tak? czy tej głównej? teraz nie srawdze bo jeszcze nie mam mojej alfetki
---------- Post dodany o godzinie 11:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:47 ----------
a testował ktos w tych soczewkach xenony? słyszałem ze dobrze by sie spisywały....
-
-
a np niebieski odcien? nie ładnie by bylo do jasnego weluru?
-
niebieski tzn zimny biały przechodzi w odcień niebieskiego fajny widok polecam sam takie mam jak brbryt napisał 9xLED
-
a nie jest w aucie za ciemno? bo jednak to nie jest ładna biel...zeby np cos poszukac czy cos...
i jeszcze jedno...w bagazniku przy lampce powinna byc jakas ramka w koło? bo troche podsufitka sie opusciła, trszke mi sie to nie podoba.....
Ostatnio edytowane przez NERO2287 ; 11-07-2010 o 14:53
-
mniej wiecej cos takiego
-
wiem wiem jak to wygladfa, juz przeszukałem troszke takich, rozchodzi mi sie jeszcze nad dobraniem dobrego koloru do belli...pod jasny welur...chyba ze moze jakas czerwien by była...mozna by zrobic bagaznik i tył na inny i przód na inny,... doradzcie...
-
białe będą najlepsze moim zdaniem. Jakiś inny kolor będzie kiczowo wyglądał
-
wg mnie tez własnie białe do jasnego weluru beda ładie stylowo wygladac...do tego drewno w srodku...a na niebiesko lub czerwono mozna agaznik...ładnie bedzie chyba wygladac przy skrzynce i wzmacniaczach...co wy na to?
-
chyba zeby np zrobic przód na biało a tył na niebiesko...plus bagaznik na niebiesko...bedzie to miało rece i nogi?
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia