temat chyba umarł, bo od pierwszego postu mineło troche czasu... Nie raz soptykam alfy pod marketami w naszym regionie i własciciele na mnie dziwnie zaglądają, ale jakos nikogo nie poznaje...wiec trzeba by sie zintegrowac.
temat chyba umarł, bo od pierwszego postu mineło troche czasu... Nie raz soptykam alfy pod marketami w naszym regionie i własciciele na mnie dziwnie zaglądają, ale jakos nikogo nie poznaje...wiec trzeba by sie zintegrowac.
a czym Ty kolego jezdzisz?? Bo ja nie raz widze alfe co mi macha reka oczywiscie z wzajemnoscia, moze kiedys Ty byles??![]()
heh swd i wszystko jasne... a gtv na sjz nie widujesz?
Majster, czy Ty czasen nie pracujesz na KWK "Marcel"??
a czarna SW z czarnymi szybkami i blachami SWD widujecie??teraz juz na soczewach i ksenonach
Bo w Wodzisławiu na Jastrzębskiej co chwile ktos mi macha
a co do tej GTV, bordowa? nie studiujesz na polibudzie w Rybniku?
P.S. za chwile nam sie oberwie bo nie w tym temacie co nalezy to piszemy![]()
ja studiuje na poli w rybcu jakby co (imprezka czy cus )heh fajna pogoda posmigac
ps. SR z koncówka A to ja jestem
---------- Post dodany o godzinie 16:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:00 ----------
kurde nie wiem czemu ale czuje sie tu najmlodszy ^^ hehe
no skoro masz 21 to tylko rok mlodszy ode mnie a uwierz ze pewnie sa i mlodsi
jak cos to ja teraz jezdze na soczewkach ala GTA z ksenonem![]()
Siema widzę, że coraz więcej Alfa w Wodzisławiu Śląskim!! Fajnie fajnie a spot by się przydał, żeby się wreszcie spotkać i poznać! A jak co to ja jeżdżę czarną AR 156 FL 2.4 JTD 20V SWD 2..7ewentualnie niebieską AR 147 (od Taty
)
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km