sieeeeeeeeeeeeema...szukam dobrego warsztatu w Szczecinie gdzie nabije i odgrzybie klime...z gory dzieki za podpowiedzi!!!pozdroooooo![]()
sieeeeeeeeeeeeema...szukam dobrego warsztatu w Szczecinie gdzie nabije i odgrzybie klime...z gory dzieki za podpowiedzi!!!pozdroooooo![]()
Jezeli chcesz to zrobić dobrze polecam Frosta...mieści się albo na cukrowej albo na celnej...nie wiem gdzie teraz
Jeżeli chcesz to zrobić w miare szybko i za przyzwoite pieniądze to podjedz do Feuverta n aku słońcu....też dobrze robią
pozdrawiam![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
dziekowka ziomus!wolalbym zrobic dobrze...(ale nie za cene jaka krzycza w aso!!!hehehe)wiec FROST... celna to nie czasem tam od slonka?...za castorama?zreszta zaraz sprawdze...dzieki jeszcze raz!!!pozdrooo
Dajcie prosze znac, ile Was taka przyjemnosc kosztowala. Dzieki z gory.
nie ma sprawki...tylko nie moge sie za to wziac...nigdy czasu nie mam!hehehe...ale wlasnie w tym FROSCIE na slonku bylem pare dni temu z kolesiem...nie chce cie sklamac ale cos ok 200pln mu krzykneli...i fajna panna w biurze!!!hehehehe-nie wiem czekalem w aucie ale koles mi mowil!!!hehehe bede do nich dzwonil moze jutro...moze w poniedzialek!bede pisal jak i co!pozdrooooo
OK, to czekam na wiesci. Daj znac ile calosc kosztowala, bo tez moglbym to zrobic, ale sie zastanawiam jeszcze.
ja w zeszlym roku robilem na chmielewskiego, nabicie, uszczelnienie itp,wyszlo niedrogo, napewno mniej niz 200pln
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
siemaaa!!!dzwonilem dzis do FROSTA i kolo mi powiedzial 200pln nabicie 50pln odgrzybienie!!!umowilem sie wstepnie...ale tak czytam JAZZU...i mysle ze moze jutro faktycznie dryndne na chmielewskiego!!!
siemanko!wlasnie wrocilem z FROSTA!nabicie+odgrzybienie 180pln!!!jak chodzi jeszcze nie wiem bo robili na poczekaniu a po odgrzybianiu kazal;i mi 4 godzinki nie wlaczac klimki...wiec dojechalem do domku...jutro zobacze...i napisze...pozdrooooooo
Witam
Mam mały problen a zarazem prośbę. Potrzebuję sprawdzić mój nadajnik zamka centralnego, bo mam male problemy. Czy jest mozliwosc podlaczenie go do, któregoś z waszych aut ? Nowy nadajniczek trochę kosztuje, więc zanim go kupię to wolę się upewnić, że to na pewno to
![]()