Mogę Ci podać namiary do w miarę taniej hurtowni ze skórami wszelakiej maści. Mają tam nie tylko szeroką gamę kolorów skór motoryzacyjnych ale i wzory identyczne z oryginalnymi. Podkreślam jednak, że do takiej operacji trzeba odpowiednią skórę, dużo wprawy, dobry klej, czasem też opalarkę (do kurczenia skóry w miejscach załamań i zbędnych zmarszczeń) i odpowiednią maszynę, która Ci zszyje skórę o tej grubości z użyciem nici poliestrowych. Jeśli okleisz ją skóra np meblową lub odzieżową (co jest łatwiejsze bo są to cieńsze i bardziej elastyczne skóry) to po jakimś czasie zaczną Ci blaknąć od słońca, pękać i naciągać wilgoci z racji innego impregnatu i sposobu wyprawiania.
Widziałem tą tablicę rozdzielczą w internecie i pewnie bym się jej podjął ale po pierwsze daleko mieszkasz, po drugie nie wiem w jakim ona jest stanie i po trzecie mam teraz dużo innej pracy mimo teoretycznie wakacji. Koszt skóry na ten kawałek kokpitu to około 150- 200 zł. Cena dość wysoka bo nikt Ci nie sprzeda idealnie wyciętego na wymiar kawałka, tylko musisz kupić co najmniej połowę błamu, które zazwyczaj mają od 3,5- 5 metrów kw. W razie pytań pisz na PW.
Pozdrawiam.