no termin mi pasuje i myślę że chętnie się wybiorę jak nic mi nie wyskoczy może w końcu się coś opale pozdrawiam![]()
no termin mi pasuje i myślę że chętnie się wybiorę jak nic mi nie wyskoczy może w końcu się coś opale pozdrawiam![]()
a stolyca też by się mogła pokazać?? Marshall, zobaczyłbyś w końcu co Ci sprzed nosa sprzątnąłem i co pracuje u mnie pod maską![]()
zapraszamy stolice szczerze to sam chetnie bym zobaczył na swapa bo tez cos przykombinowalbym ze swoja to co wpiasac warszawke?
Tomek i Lola GTA tez się dopisują.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Starscream wpadaj bo flaszke Ci wiszę... nie znalazłem teraz troszkę inne priorytety ( montaż GPS-u na palcu hahaha ) ale jeszcze świat o mnei usłyszy i o mojej mocnej alfinie![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
to możecie mnie śmiało dopisać, plus osoba towarzysząca![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Oooo, to się Darius ucieszy, już mnie od miesiąca molestuje o jakieś spoty![]()
ja też z przyjemnością się z wami spotkam, ale to jest chyba oczywiste
Proszę o dopisanie do listy!
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
ja sie dopisuje![]()
poprosze tam wpisac mnie na liste
tez prosze mnie dopisac , a jak by ktos nie mial planow na obecna niedziele mozna wpasc do fabryki fiata w tychach bo jest familyday![]()