pozdrawiam czarną 156 na kolach GTAwychodząca agresywnie z ronda kolo 16 koło maca
![]()
pozdrawiam czarną 156 na kolach GTAwychodząca agresywnie z ronda kolo 16 koło maca
![]()
A teraz coś z Krakowa dla odmiany.
Pozdrowienia dla bordowej 164 SB na Łokietka,Która pojechała w kierunku KFC.I zaraz potem granatowa 145.
Krakow. Dzisiaj, okolo 17 na matecznym spotkalem jasna 147. Pognalismy razem do grunwaldzkiego. Kolega zamrugal kierunkami, ale nie wiem czy jako pozdrowienie, czy przez to,mze usiadlem mu na zderzakunie mial ramek, a ja mam z tylu jedynie zalozone. W kazdym razie pozdrawiam.
ja pozdrawiam dzisiaj wszystkie AR z za Przemszy![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Pozdrowienia dla "bliźniaczki" (srebrna 147) na oświęcimskiej rejestracji wjezdżającej do Tychów od strony Katowic ok. południa
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
a ja pozdrawiam granatową 147 5-cio drzwiową na ramkach widzaną w Krakowie na al. 29 listopada
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
a ja z pokładu mojego seja widzę jak fajnie śmigacie bellami i nikogo nie pozdrawiam bo opadłem z sił po ostatnich wyczynach mojego autka![]()
pozdrawiam kolegę z AR 164 tablice zdaje sie SG.....widziana dzis w miejscowości Wierzch - woj. Opolskie. Mijałem Cię citroenem c4pozdro