Widzę, że nie jestem sam... Do mnie też jeszcze nie dotarło...
Widzę, że nie jestem sam... Do mnie też jeszcze nie dotarło...
czekamy, czekamy i czekamy...![]()
A więc doczekałem się listonosza...
Paczka doszła i byłem miło, na prawdę miło zaskoczony.
Czytelna instrukcja i całkiem fajny gratis.
Po zastosowaniu się do dołączonej instrukcji znaczki są już na samochodzie. Razem z gratisem:-)
Ja też dostałem taki fajny gratisI jestem mile zaskoczony
![]()
no nie ja też chcę emblemat na tył i taką naklejkę. Proszę o dane do przelewu !!!
no no...że kolega wymyślił takie naklejki... a że i mój znaczek uległ degragacji...zamawiam dwie naklejeczki wraz z gratisem oczywiście))
Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS
Ja też jestem zainteresowany logo przód + tyłPoszło PW do autora w tej sprawie.
kolejna partia emblematów została wysłana do:
1. dududs – 1 szt.
2. matt79 – 2 szt.
3. kwiatu - 2 szt.
4. adamodg – 3 szt.
5. jacek1968 – 2 szt.
6. lucas12053 – 3 szt.
7. siweczek25 – 2 szt.
8. SLOM – 1 szt.
poczta pracuje po swojemu, loga które zostały wysłane na początku zeszłego tygodnia do niektórych dochodzą dopiero dzisiaj, mam nadzieję, że każdy z listy już dostał przesyłkę, jeśli nie proszę o info.
do reszty którzy zamówili, poszły wiadomości na priv, dzięki jeszcze raz i zapraszam.
bardzo miło mi że emblematy się Wam podobają, zamieszczajcie zdjęcia jak to wygląda przed i po, wszystkim niedowiarkom, że to naprawdę wygląda bardzo efektywnie
pozdrawiam,
wiertło.
Ostatnio edytowane przez wiertlo ; 20-07-2010 o 16:15
najlepiej jest oczyścić stary emblemat, tak żeby nie było tam odstającego łuszczącego się lakieru, jak ktoś ma dobry patent na zmycie starej farby to bedzie jeszcze lepiej, koledzy np. skubali ją kawałek po kawałkupaznokciem, jak przyklejałem im na spocie lokalnym
ALFA 145/146, 156, 159, 166 - wymiary z tego co wiem są takie same, tylko do GT zamawiał ktoś większe, wszelkie uwagi co do wymiarów są jak najbardziej wskazane
a z pocztą jest naprawdę jakaś kaszana, najważniejsze że dochodzi, ale przepraszam najmocniej za opóźnienia, niestety nie mam na je wpływu, większości wysłałem priorytetem - poczta deklaruje się dostarczyć tego typu przesyłkę - w 2 dni, a do niektórych idzie nawet 4 i więcej... takie uroki tej instytucji.....