a ja pozdrawiam czarna 147 jadaca w poniedzialek/wtorek po poludniu od strony tesco w centrum skrecajac w prawo w bielska ktora pomigala z prawego pasa![]()
Piotras tyś jest zarobiony ostro bo cos mało Cie tu widać kiedy pifo ? obiecałeshahahah szykuj sie na 31.07 by nie było znów ze zapomniałes
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 145, który dziś po 22 przepuścił mnie na pasach przy rondzie w Wygiełzowie![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrawiam czarną 145, z nalepkami LE500, na blachach SBI. Spotkanie na rondzie w Żywcu i chwilowe wspólne śmiganie w kierunku Milówki ekspresówką. Alfa na ramkach alfaholików więc się przyznawać kto to?!
Chciałem wyprzedzić i pozdrowić awaryjnymi, ale dziewczyna mi zaczeła suszyć głowę, więc nie pogoniłem za tobą...![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
a Ja pozdrawiam wszystkie Alfy widziane od 17 Lipca na trasach Mysłowice-Żywiec-Kocierz Rychwałdzki-Słowacja(MikulenaS-czy jakoś tak) itp nie pamiętam kogo widziałem to pozdrawiam jak widziałem
Dziś tylko jak wracałem to w bierniu przy drodze głównej widziałem na ramkach 145(jakoś tak) rej KOS...kolor ciemno-zielony, myślałem że to GrzesiuŻar ale Ty mosz chyba ST ;p
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
złota alfa dzisiaj prking auchan Mikołów godzina ok 13 tej
pozdrowka![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()