ale za to ile mamy fotek po trasieNapisał lejek20
przyjdą pocztą
![]()
ale za to ile mamy fotek po trasieNapisał lejek20
przyjdą pocztą
![]()
ciekawe kiedy beda czasy bo juz na ikarze sie chwala ze od nich dwoch dalo nam lupnia .co prawda slowem nie wspomniano jakimi alfami.
Gdzie będą ogłoszone? W tym wątku? Gratulacje dla zwycięzcy (kimkolowiek by byłNapisał AR_33
) Na zlotach IK@Ra też często 33 wygrywa. Rzecz w kierowniku i treningu. To nie jest katowanie sprzętu na milę, czy jest ułamki, ale tu trzeba myśleć.
Znów jakieś takie kastowanie. Gdzie dwóch Polaków, tam trzy kategorie ludzi...Napisał piotriix
((
Dwóch ludzi pochwaliło się wynikami. Dlatego pytam o wyniki.
Dlatego nie wytrzymalem i napisalem im na liste co mysle o porównywaniu zawodowców z amatorami i chwaleniu się tym jakim to sie jest rewelacyjnym bo wygrało sie torową alfą z doswiadczonym kierowcą nad fabryczną alfą z amatorem za kółkiemNapisał piotriix
Żenada...
FRED
Co ile ta lista jest archiwizowana na serwerze?Dajcie linka...
Spokojnie, za kilka zlotow pewnie bedziemy mogli rywalizowac z ikarowcami - wkoncu taka atrakcja byla u nas pierwszy raz![]()
która alfa tam była torowa? bo ja tam widziałem tylko jedną pseudo rajdową 145 którą największym chyba osiągnięciem były bąki na ręcznym na trawie. O ile dobrze popatrzyłem to z alf najlepszy czas miała w pełni seryjna 145 QV. A doświadczenie? chyba po to są takie spotkania żeby doskonalić umiejętności, tak?Napisał Fred
Żenujące to wg mnie były owe bąki na trawie i prężenie muskułów na parkingu (typu ruszanie z piskiem wśród tłumu ludzi i samochodów, celowała w tym z kolei 147 FL na dużych kołach).
Edit:
Jeszcze apropos żenady, cytat z Twojego postu na Ikara:
1. Załadowany samochód - ja też przyjechałem z pełnym bagażnikiem, i jakoś tam sobie poradziłem.Wasi reprezentanci "rozgromili" kilkanascie załóg ktore w 100 % składaly sie
z całkowitych amatorow ktorzy po raz pierwszy ( jesli sie myle niech mnie
ktos poprawi) jechali po takim torze w całkowicie fabrycznych alfach...a
wśrod nich było także wiele kobiet. Mało tego...kazdy samochód miał
załadowany dobytek bo byl to ostatni dzien zlotu.
W tej sytuacji na prawde jest się czym "chwalić".
Równie dobrze można sie cieszyc ze było sie szybszym w swojej alfie od wózka
dziecięcego.
Poza tym.. zawody Alfaholikow były imprezą zamkniętą wiec nie rozumiem
dlaczego mieliby brać pod uwagę czasy alf spoza klubu.
2. Impreza zamknięta? wg tego co się dowiedziałem od Rafała - wystarczyło zapłacić 65 zł (50 wpisowe + 15 składka na pucharek czy cos takiego), jechać alfą i już było się klasyfikowanym w alfach.
3. Wiele kobietWielu matadorom mocno wklepała kobitka w koszulce subaru jadąca całkowicie seryjną, srebrną 156 selespeed
więc co ma piernik do wiatraka?
![]()
marekm, Paweł powiedział mi co nie co o Twoim samochodzie
Trudno nazwać go seryjnym, mnie też śmieszy prężenie muskułów.
Umiejętności to podstawa, a tu wiem również, że do nowicjuszy nie należysz.
Fakt jest jeden, Panowie z IK@R-a w wielu wypadkach wypowiadają się bardzo lekceważąco o pozostałych posiadaczach Alf. Sam jestem zarejestrowany na Ik@Rze i bardzo bym chciał, aby kiedyś stały sie to dwa bratnie kluby, a nie zwaśnione bandy użytkowników pięknej marki.
I rzecz bardzo często leży w treningu. Przynajmniej na amatorskim poziomie. A obruszanie się, że ktoś się cieszy wskazuje tylko na ... niedostatek treningu.Napisał Tuti